Queen: Γράφουν νέα τραγούδια με ερμηνευτή – έκπληξη

Queen: Γράφουν νέα τραγούδια με ερμηνευτή – έκπληξη
©2018 Evan Agostini/Αssociated Press

Για μια ακόμα φορά, οι Μπράιαν Μέι - Ρότζερ Τέιλορ προσπαθούν να "αναστήσουν" την μαγεία των Queen ηχογραφώντας νέα τραγούδια με γνωστό pop performer.

Μετά τον θάνατο του Φρέντι Μέρκιουρι, οι Queen εκτοξεύτηκαν για πάντα στην σφαίρα του διαχρονικού/κλασσικού rock. Είναι δύσκολο να φανταστούμε κάποιο άλλο rock συγκρότημα που ταυτίστηκε τόσο πολύ με την διαδαλώδη, εκθαμβωτική, πολυδιάστατη ερμηνεία του performer της. Είναι δύσκολο να φανταστούμε τους Queen, αλλά με διαφορετικό ερμηνευτή.

Παρ’όλα αυτά. μετά την συνεργασία των Queen με τον Πολ Ρότζερς και τον Άνταμ Λάμπερτ, κυρίως σε επίπεδο συναυλιών, ο Μπράιαν Μει σε συνέντευξη του στο περιοδικό Guitar Player, αποκάλυψε πως εκείνος μαζί με τους Τέιλορ – Λάμπερτ, έχουν επιχειρήσει να μπουν στο studio για να ηχογραφήσουν νέα τραγούδια ως Queen.

Σύμφωνα με τον Μέι, οι τρεις μουσικοί έχουν ήδη δουλέψει πάνω σε νέες ιδέες, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει σε κάτι “πραγματικά δυνατό”, όμως επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσουν να ψάχνονται δημιουργικά και στο άμεσο μέλλον. Σίγουρα θα ήταν καλοδεχούμενο να προκύψει κάτι από αυτό τον πειραματισμό, ενδεχόμενως θα ήταν ακόμα καλύτερο να μην έχει το όνομα “Queen”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα