Βραβεία Grammy: Καμιά υποψηφιότητα στον The Weeknd – “Είναι διεφθαρμένοι”

Βραβεία Grammy: Καμιά υποψηφιότητα στον The Weeknd – “Είναι διεφθαρμένοι”
Ο τραγουδιστής "The Weeknd" instagram theweeknd

Σάλος έχει προκληθεί μετά το "άδειασμα" στον The Weeknd από τα Grammy του 2021. Ο καλλιτέχνης έκανε λόγο για "διαφθορά", ενώ ο Elton John τον "ανακήρυξε" νικητή.

Με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα φετινά μουσικά βραβεία Grammy, μεγάλη εντύπωση έκανε η απουσία του ονόματος του The Weeknd από τη λίστα.

Ο δημοφιλής Αμερικανός τραγουδιστής με ανάρτηση που έκανε στα social media κατήγγειλε τον μουσικό θεσμό για “διαφθορά”, αναφέροντας πως “τα Grammy παραμένουν διεφθαρμένα”, ενώ συμπλήρωσε: “Μου χρωστάτε, χρωστάτε στους θαυμαστές μου και στη διαφάνεια της μουσικής βιομηχανίας“.

Η ανάρτηση έλαβε εκατομμύρια likes σε Instagram και Twitter, με τους φανατικούς θαυμαστές του καλλιτέχνη να κάνουν λόγο για “στήσιμο” των βραβείων Grammy, προτρέποντας σε σαμποτάζ τους.

Λίγο αργότερα, ο καλλιτέχνης “ξαναχτύπησε”, κάνοντας ακόμη μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οποία αναφέρει: “Σχεδιάζουμε μαζί μια παρουσίαση για εβδομάδες για να μην προσκληθώ; Κατά τη γνώμη μου, μηδέν υποψηφιότητες = δεν είσαι καλεσμένος!” έγραψε ο τραγουδιστής.

Την Τετάρτη, ο σπουδαίος Elton John, ο οποίος έχει πέντε νίκες Grammy, εξέφρασε την υποστήριξή του στον The Weeknd, αναρτώντας μια φωτογραφία από το τελευταίο single του καλλιτέχνη, “ανακηρύσσοντάς” τον ανεπίσημα νικητή.

Παρά την τεράστια επιτυχία του άλμπουμ του After Hours, ο καλλιτέχνης δεν κατάφερε να κερδίσει υποψηφιότητα στην κατηγορία Άλμπουμ της Καλύτερης Χρονιάς.

Να σημειωθεί ότι το single του με τίτλο Blinding Lights, που ήταν Νο.1 στην κατηγορία του Billboard Hot 100 και έμεινε για 40 εβδομάδες στο Top 10, δεν κατάφερε να μπει καν στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού της Χρονιάς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα