Νίκος Βερλέκης για Ειρήνη Παπά: “Δεν θέλω να μιλάω για εκείνη γιατί σέβομαι το όνομά της”

Νίκος Βερλέκης για Ειρήνη Παπά: “Δεν θέλω να μιλάω για εκείνη γιατί σέβομαι το όνομά της”
Νίκος Βερλέκης glomex

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο "Στούντιο 4" ο Νίκος Βερλέκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την αείμνηστη ηθοποιό Ειρήνη Παπά.

Στον καναπέ του “Στούντιο 4″ της ΕΡΤ κάθισε το απόγευμα της Παρασκευής (20/01) ο ηθοποιός Νίκος Βερλέκης σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις.

Ο Νίκος Βερλέκης θυμήθηκε στιγμές της καλλιτεχνικής του πορείας, η οποία ξεκίνησε από την ηλικία των 17 ετών όταν έπαιξε έναν μικρό ρόλο στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη “Μια κυρία στα μπουζούκια”, μίλησε για τη ζωή και την οικογένειά του, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση με την Ειρήνη Παπά, εξηγώντας τους λόγους που δεν θέλεται να αναφέρεται σε εκείνη.

Δεν θέλω να μιλάω για την Ειρήνη Παπά γιατί σέβομαι το όνομα της. Ήταν μια σχέση η οποία έχει περάσει και έχει τελειώσει και δεν υπάρχει λόγος να λέει κανείς τι έχει κάνει, με ποιον έχει κοιμηθεί, με ποιον έχει κάνει σχέση και με ποιον δεν έχει κάνει. Δεν έχουν νόημα όλα αυτά. Ήταν μια σπουδαία γυναίκα όντως και πολύ σπουδαία προσωπικότητα.

Από εκείνη θυμάμαι καλά και κακά πράγματα. Θυμάμαι και καλές στιγμές, θυμάμαι και κακές στιγμές. Οι καλές στιγμές όμως ήταν πολύ περισσότερες από ότι ήταν οι κακές στιγμές. Δεν μπορείς να τα εξωραΐζεις όλα. Όταν ζεις με έναν άνθρωπο αρκετά χρόνια, θα έχεις τις καλές σου στιγμές, θα έχεις όμως και τις κακές σου στιγμές, οι οποίες περνάνε βαθιά στη μνήμη, ‘γράφονται’ στον σκληρό και παραμένουν”, δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ στην ερώτηση για το τι του πήρε και τι του έδωσε εκείνη η περίοδος, απάντησε: “Νομίζω ότι μου έδωσε πολλά πράγματα, νομίζω δεν μου πήρε τίποτα, πέρα από το ότι απομακρύνθηκα λίγο από τη δουλειά για κάποια χρόνια. Κατά τα άλλα θετικά μπορώ να μετρήσω αυτή τη σχέση. Σαν χαρακτήρα μού έδωσε πάρα πολλά πράγματα γιατί όταν είσαι με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ευφυής, παίρνεις και εσυ πράγματα και μαθαίνεις πράγματα”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους παρουσιαστές τις συμβουλές που θα έδινε στον νεότερο εαυτό του σήμερα, λέγοντας πως θα τον συμβούλευε να παραμείνει όπως είναι, σημειώνοντας ότι δεν θα άλλαζε τίποτα. “Πέρασα τόσο ωραία στη ζωή μου σε όλους τους τομείς. Καμιά φορά εμείς οι καλλιτέχνες μπορεί να κρύβουμε το γεγονός ότι μας αρέσουν κι άλλα πράγματα και να λέμε ότι ‘ζω για το θέατρο και την τέχνη’. Εγώ δεν το λέω αυτό. Τη λατρεύω την τέχνη αλλά η ζωή μου είναι πολύ πιο σημαντική από οποιαδήποτε τέχνη“, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα