Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη χαστουκίζει την Πηνελόπη - Η Ασημίνα τα καταστρέφει όλα

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη χαστουκίζει την Πηνελόπη - Η Ασημίνα τα καταστρέφει όλα

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα αυτή τη βδομάδα στις "Άγριες Μέλισσες". Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο 114, το βράδυ της Δευτέρας.

Δραματικές εξελίξεις θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες", ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα που είδαμε.

Βρισκόμαστε σε καθοριστικό σημείο, καθώς ο Μελέτης έμαθε την αλήθεια και αναμένουμε την επόμενη κίνησή του, η Δρόσω ετοιμάζεται να αρραβωνιστεί τον Ιορδάνη και η Πηνελόπη λέει τα πάντα μπροστά στους γονείς της και τον Κλεομένη.

Τι θα δούμε τη Δευτέρα (29/06)

Ο Μιλτιάδης δεν παίρνει τις απαντήσεις που θέλει αλλά στο μυαλό του κυριαρχεί, πλέον, η σκέψη πως ο Μελέτης έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου. Παράλληλα, η Ανέτ αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια, φέρνοντας τον Μιλτιάδη σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Την ίδια στιγμή στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση εξαιτίας της απόφασης της Πηνελόπης να τερματίσει τον γάμο της, όμως ο Δούκας βρίσκει μια λύση που θα κρατήσει τον Κλεομένη κοντά της. Ο Κυπραίος, με τη βοήθεια ενός άντρα από το ένοχο παρελθόν του, προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του Νέστορα. Θα καταφέρει να ξεγλιστρήσει κι αυτήν την φορά; Το ίδιο βράδυ, όλο το χωριό μαζεύεται στο καφενείο της Βιολέτας για να παρακολουθήσει μια παράσταση Καραγκιόζη ενώ ο Ιορδάνης και η Δρόσω ανακοινώνουν τους αρραβώνες τους. Ο Μελέτης παίρνει μια απόφαση που θα είναι καθοριστική για τις ζωές όλων ενώ η Ασημίνα, νιώθοντας γι’ ακόμα μια φορά προδομένη από τις αδελφές της, αποφασίζει να τα τινάξει όλα στον αέρα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE:

24Media Network