Άγριες Μέλισσες: Προσβολές και χαστούκια Μυρσίνης – Μιλτιάδη. Τι θα δούμε απόψε

Άγριες Μέλισσες: Προσβολές και χαστούκια Μυρσίνης – Μιλτιάδη. Τι θα δούμε απόψε
Μυρσίνη και Μιλτιάδης στις Άγριες Μέλισσες Glomex

Απόψε θα έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Προσβολές, υποτιμητικά σχόλια, κουβέντες που πληγώνουν και χαστούκια. Δείτε το trailer.

Απανωτές οι εξελίξεις και οι ανατροπές αυτή τη βδομάδα στις “Άγριες Μέλισσες“, την κορυφαία δραματική σειρά του ΑΝΤ1, που καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης είχαμε και την ένταξη ενός νέου προσώπου στην ιστορία, του ηθοποιού και τραγουδιστή Δημήτρη Σαμόλη, που υποδύεται τον γυναικολόγο και που θα φέρει αναταραχές στο Διαφάνι.

Διαβάστε εδώ τα spoilers για τον γάμο Ελένης – Κυπραίου και το πώς ο Κωνσταντής θα καταστρέψει τις Σταμίρενες.

Τι θα δούμε απόψε

Απόψε θα έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά, ενώ στο ενδιαφέρον trailer που κυκλοφόρησε βλέπουμε τη Μυρσίνη και τον Μιλτιάδη να μιλούν για το παρελθόν τους και να τον χαστουκίζει.

Προσβολές, υποτιμητικά σχόλια, κουβέντες που πληγώνουν αποκαλύπτονται στο αποκλειστικό απόσπασμα που μετέδωσε το Πρωινό.

Η Ανέτ αποφασίζει να βουτήξει ξανά στο ένοχο παρελθόν της, παρασύροντας μαζί της και τον Νέστορα ενώ η Πηνελόπη κάνει ένα αναπάντεχο βήμα στη σχέση της με τον Μελέτη. Την ίδια ώρα, η Ελένη δέχεται την πρόταση του Μιλτιάδη και με τη βοήθεια του Λάμπρου, της Θεοδοσίας αλλά και του Κυπραίου προσπαθούν να πείσουν και άλλους αγρότες στη δημιουργία ενός συνεταιρισμού, ο οποίος θα εμποδίσει τα σχέδια του υπουργείου να προχωρήσει στην βιομηχανική ζώνη. Παράλληλα, ο Λάμπρος καταρρακώνεται μαθαίνοντας για τον γάμο της Ελένης και του Κυπραίου ενώ η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να σταματήσει αυτό τον γάμο, ψάχνοντας αποδείξεις για την ερωτική σχέση του Κυπραίου και της Μυρσίνης. Θα τα καταφέρει;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα