Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Μελέτης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Μελέτης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας
Ο Μελέτης από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στις "Άγριες Μέλισσες" το επόμενο διάστημα. Ο Μελέτης θα μάθει την αλήθεια για την Ανέτ και την Πηνελόπη.

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επεισόδια που θα δούμε αυτή τη βδομάδα στις “Άγριες Μέλισσες“, ενώ τα spoilers που δίνουν πληροφορίες για τη συνέχεια του σεναρίου, δείχνουν πως αναμένονται πολλές ακόμη ανατροπές στο Διαφάνι.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει πως η Ανέτ έμαθε ποιος είναι ο γιος της, ωστόσο, ο Μελέτης δεν γνωρίζει ακόμη ότι είναι η βιολογική του μητέρα. Παράλληλα, έχει σχέση με την Πηνελόπη, αγνοώντας την μεταξύ τους συγγένεια, και σύντομα θα μάθει και ο ίδιος την αλήθεια. Η αποκάλυψη θα του στοιχίσει και θα τον οδηγήσει σε μια παράτολμη απόφαση.

Spoiler:

Σύμφωνα με όσα γράφει στο περιοδικό MYtv η Σοφία Τσίρκα, ο Μελέτης και η Πηνελόπη θα αποφασίσουν να κλεφτούν και να αρχίσουν μια νέα ζωή μακριά από όλους και από όλα. Παράλληλα, η Ανέτ θα αποφασίσει να επιστρέψει στο Παρίσι μαζί με τον Μελέτη κι εκεί να του αποκαλύψει ότι είναι γιος της. Έντρομη, όμως, θα ανακαλύψει ότι ο Μελέτης και η Πηνελόπη το έχουν σκάσει μέσα στη νύχτα με ένα φορτηγό του Δούκα.

Η Ανέτ θα ενημερώσει τον Δούκα, ενώ το φορτηγό θα χαλάσει στη διαδρομή και οι δύο νέοι θα αναγκαστούν να συνεχίσουν με τα πόδια. Όταν τους εντοπίσουν, η Πηνελόπη θα αναγκαστεί να ακολουθήσει τον πατέρα της κι εκείνος θα διώξει τον Μελέτη από το Διαφάνι. Έτσι, η Ανέτ θα αναγκαστεί να αποκαλύψει στον Μελέτη την αλήθεια.

Ο Μελέτης θα σοκαριστεί, ακούγοντας ποια είναι η βιολογική του μητέρα, καθώς θα συνειδητοποιήσει πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του. Μη μπορώντας να το διαχειριστεί, θα επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή του. Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη θα ζητήσει μπροστά σε όλους διαζύγιο από τον Κλεομένη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα