Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει με τα γυρίσματα και το φινάλε της σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει με τα γυρίσματα και το φινάλε της σεζόν
Στιγμιότυπο από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1 TV

Τα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες έχουν παγώσει λόγω κορονοϊού. Οι σκέψεις των συντελεστών για το μέλλον της σειράς και το φινάλε της σεζόν.

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει και τον τομέα της τηλεόρασης, εφόσον είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα εφόσον υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης. Έτσι, τα γυρίσματα στις “Άγριες Μέλισσες” έχουν παγώσει για ένα διάστημα και οι τηλεθεατές αναμένουν με αγωνία νέες πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσουν.

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό” έκανε μια ανακοίνωση το πρωί της Τετάρτης (8/4), διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιστροφή των γυρισμάτων μετά τις 21 Απριλίου. Ο Άρης Καβατζίκης δήλωσε πως σε επικοινωνία που είχε με την σεναριογράφο της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη, έγινε ξεκάθαρο πως είναι προς το παρόν άγνωστο το πότε θα ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα. 

Ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση πότε επιστρέφουν οι ηθοποιοί και στο πλατό στο στούντιο Κάππα, αλλά και στο Διαφάνι. Αυτό το e-mail που λέγεται ότι γράφτηκε είναι ψευδές. Τουλάχιστον μέχρι και τις 27 Απριλίου, σύμφωνα με τον Χαρδαλιά, θα είμαστε σε περιορισμό”.

Επίσης, η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως επικοινώνησε με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 και δήλωσε πως αν δεν δώσει η κυβέρνηση άρση των περιοριστικών μέτρων δεν θα ξεκινήσει τίποτα.

Παράλληλα, ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου” μοιράστηκε κάποια σενάρια για το μέλλον της σειράς. Όπως είπε, το αρχικό σχέδιο ήταν τον Ιούνιο και, συγκεκριμένα, στα τέλη Ιουνίου, να δούμε το φινάλε της σειράς και έπειτα η ιστορία στο Διαφάνι να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, με τα επεισόδια να δείχνουν τους ήρωες 5 χρόνια μετά.

Λόγω των περιορισμών, αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, οπότε υπάρχει η σκέψη το προγραμματισμένο φινάλε να το δούμε αργότερα. Επίσης, δήλωσε πως η ιστορία του Θωμά Κυπραίου, αλλά και του Κλεομένη Ψαθά, κανονικά ολοκληρώνονταν με το τέλος της πρώτης σεζόν, ωστόσο, ίσως να δούμε αργότερα την ολοκλήρωση των ρόλων, εφόσον τα νέα επεισόδια μετατίθενται κάποιους μήνες μετά. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα