Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καταγγέλλει βιαιοπραγία από άνθρωπο ασφαλείας του μπασκετμπολίστα Γουεμπανιαμά

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καταγγέλλει βιαιοπραγία από άνθρωπο ασφαλείας του μπασκετμπολίστα Γουεμπανιαμά
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς Evan Agostini/Invision/AP

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βίας από την ασφάλεια του παίκτη του NBA, Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Τι απαντά ο αθλητής.

Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη σε εστιατόριο στο Λας Βέγκας. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο σύζυγός της πήγαν στο ίδιο εστιατόριο με αυτό που βρισκόταν ο φόργουορντ/σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Βίκτορ Γουεμπανιαμά.

Σύμφωνα με το TMZ, μόλις η 41χρονη τραγουδίστρια αντιλήφθηκε την παρουσία του παίκτη του NBA, θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του.

Η Σπίαρς πήγε εκεί και τον σκούντηξε στην πλάτη, ωστόσο ο επικεφαλής της ασφαλείας των Σπερς τη χτύπησε στο πρόσωπο με το χέρι του στην προσπάθειά του να την απωθήσει, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω.

Όπως γράφει το SPORT24, η Σπίαρς σηκώθηκε και επέστρεψε στο τραπέζι της ενώ και ο άνθρωπος ασφαλείας πήγε στο τραπέζι της για να της απολογηθεί. Παρ’ όλα αυτά δεν έχει γλιτώσει, καθώς η ομάδα ασφαλείας της Σπίαρς έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα εις βάρος του ανθρώπου.

Το TMZ με νέα ενημέρωσή του αναφέρει ότι ο άνδρας που κατονομάστηκε στην καταγγελία, ήταν ο επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας των Σπερς, Ντάμιαν Σμιθ. Σύμφωνα με τις πηγές του Μέσου, ο Σμιθ δεν κατηγορείται με “εγκληματικό τόνο”, καθώς αναγνωρίζεται ότι η πρόθεσή του ήταν να προστατέψει τον Γουεμπανιαμά και όχι να χτυπήσει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Γουεμπανιαμά: “Κάποιος με άρπαξε από πίσω, αλλά συνέχισα να προχωράω”

“Είδα τα νέα σήμερα το πρωί. Ξύπνησα μετά από κάποια τηλεφωνήματα. Περπατούσα μαζί με την ασφάλεια των Σπερς και μπαίναμε σε ένα εστιατόριο. Υπήρχε ένας διάδρομος και κάποιοι φώναζαν το όνομά μου. Δεν είδα τι έγινε, γιατί περπατούσα μπροστά και μου είχαν πει να μην σταματήσω, αλλά κάποιος με άρπαξε από πίσω, δεν με ακούμπησε στον ώμο, με τράβηξε από πίσω. Ξέρω μόνο ότι η ασφάλεια την έσπρωξε. Δεν ξέρω με πόση δύναμη όμως, αλλά η ασφάλεια την απομάκρυνε.

Δεν σταμάτησα για να κοιτάξω. Συνέχισα να προχωράω και μπήκα μέσα για να απολαύσω το δείπνο μου. Για κάποιες ώρες δεν ήξερα ότι το άτομο που με τράβηξε ήταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Όταν γύρισα στο ξενοδοχείο έμαθα ότι ήταν αυτή και λέω κάποιος μου κάνει πλάκα. Αλλά δεν είδα ποτέ το πρόσωπό της, γιατί συνέχισα να περπατάω”, ανέφερε ο αθλητής.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα