Ellen DeGeneres: Στα 66 της “οργώνει” το γυμναστήριο και η σύζυγός της την αποθεώνει

Διαβάζεται σε 3'
Η Ellen DeGeneres και η Portia de Rossi
Η Ellen DeGeneres και η Portia de Rossi Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Με ένα διαφορετικό βίντεο ευχήθηκε στην Ellen DeGeneres για τα 66α γενέθλιά της η σύζυγός της Portia de Rossi.

Η Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) έκλεισε τα 66 και μεταξύ άλλων δέχθηκε τις πιο θερμές ευχές από τη σύζυγό της, Πόρσια ντε Ρόσι (Portia de Rossi).

Η Πόρσια ντε Ρόσι άφησε στην άκρη τα γλυκανάλατα ποστ και τις τρυφερές αφιερώσεις και ευχήθηκε στην παρουσιάστρια με ένα κλιπ από την επίσκεψή της στο γυμναστήριο.

“Αγαπημένη μου σύζυγε! Συνεχίζεις να με εκπλήσσεις και να με εμπνέεις”, έγραψε η Ρόσι και ευχήθηκε στην ντε Τζένερις: “Χρόνια πολλά στον πιο δυνατό, γλυκό και λαμπρό άνθρωπο που ξέρω. Είμαι τόσο τυχερή που βρίσκομαι δίπλα σου καθώς μοιραζόμαστε αυτή την απίστευτη ζωή μαζί. Σ’ αγαπώ”.

Το βίντεο ξεκινά με την πρώην παρουσιάστρια talk show να γυμνάζεται και να ρωτάει τη σύζυγό της: “Λες ότι έτσι μοιάζουν τα 66;” για να πάρει την απάντηση: “Έτσι μοιάζουν τα δικά σου 66“.

Η Έλεν ντε Τζένερις απολαμβάνει τη ζωή της μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, αφού το 2022 και μετά από 19 τηλεοπτικές σεζόν, η εκπομπή της “The Ellen Show” έριξε αυλαία.

Σήμερα μαγνητοσκοπήσαμε το τελευταίο επεισόδιο του ‘The Ellen DeGeneres Show’ που προβάλλεται στις 26 Μαΐου. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το σόου το 2003, το iPhone δεν υπήρχε. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν υπήρχαν. Ο γάμος των ομοφυλοφίλων δεν ήταν νόμιμος. Βλέπαμε τον κόσμο να αλλάζει, άλλοτε προς το καλύτερο, άλλοτε όχι. Αλλά ό,τι κι αν γινόταν, ο στόχος μου ήταν πάντα η εκπομπή να είναι ένα μέρος όπου θα μπορούσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί και να γελάσουμε για μια ώρα. Το να είμαι προσκεκλημένη στη ζωή σας ήταν το μεγαλύτερο προνόμιο της ζωής μου και μου έφερε απίστευτη χαρά. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ“, είχε γράψει τότε.

Το 2020 μάλιστα, η πρώην παρουσιάστρια είχε βρεθεί αντιμέτωπη με πλήθος καταγγελιών από εργαζόμενους της εκπομπής της, που έκαναν λόγο για “τοξικό, ρατσιστικό και εκφοβιστικό περιβάλλον εργασίας“.

Πρώην εργαζόμενοι στο “The Ellen DeGeneres Show” μίλησαν στο Buzzfeed News, διατηρώντας την ανωνυμία τους, για τα όσα βίωσαν δουλεύοντας για τη διάσημη παρουσιάστρια – κωμικό, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με τις συνθήκες στο χώρο εργασίας της εκπομπής, το οποίο λένε ότι είναι γεμάτο με “ρατσισμό, φόβο και εκφοβισμό”.

Το να είσαι ευγενικός είναι βλακείες και συμβαίνει μόνο όσο οι κάμερες είναι ανοιχτές. Όλα για το σόου γίνονται“, είπε ένας πρώην συνεργάτης της. “Ξέρω ότι δίνουν χρήματα σε ανθρώπους και τους βοηθούν, αλλά είναι για το σόου”, δήλωσε.

Δείτε την ανάρτηση της Πόρσια ντε Ρόσι:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα