Μαντόνα: “Θα βγω να ανασάνω αέρα Covid-19. Έκανα τεστ και έχω αντισώματα”

Μαντόνα: “Θα βγω να ανασάνω αέρα Covid-19. Έκανα τεστ και έχω αντισώματα”
Instagram

Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτά τα αντισώματα μπορούν να παρέχουν προστασία (ανοσία) έναντι μίας νέας μόλυνσης.

Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, όπως αναφέρει σε βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, έκανε τεστ και διαπιστώθηκε πως φέρει αντισώματα κατά του κορονοϊού.

“Έκανα το τεστ τις προάλλες και διαπίστωσα πως έχω αντισώματα”, λέει στο νουάρ κλιπάκι, όπου φαίνεται να δακτυλογραφεί σε γραφομηχανή.

Όπως είπε, σχεδιάζει να περάσει λίγο χρόνο έξω από το σπίτι της μετά την αποκάλυψη των αποτελεσμάτων του τεστ. «Αύριο θα πάω μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο. Θα κατεβάσω το παράθυρο και θα αναπνεύσω αέρα… Covid-19″, πρόσθεσε χιουμοριστικά. “Ναι. Ελπίζω πως ο ήλιος ακόμα λάμπει”, ανέφερε η 61χρονη σταρ.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτά τα αντισώματα μπορούν να παρέχουν προστασία (ανοσία) έναντι μίας νέας μόλυνσης. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δηλώνουν επί του παρόντος ότι εάν κανείς έχει αντισώματα, αυτό δεν δίνει απαραίτητα ανοσία στον ιό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα