Μαρία Σολωμού: Φόρεσε… Mente Fuerte στο Fame Story – Νέα σενάρια για τη σχέση τους

Διαβάζεται σε 1'
Μαρία Σολωμού: Φόρεσε… Mente Fuerte στο Fame Story – Νέα σενάρια για τη σχέση τους

Φουντώνουν και πάλι οι φήμες για τη σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον γνωστό ράπερ μετά την ξεχωριστή εμφάνισή της στο επεισόδιο της Τρίτης.

Εμφάνιση όλο… νόημα από τη Μαρία Σολωμού στο Fame Story το βράδυ της Τρίτης, η οποία αναθερμαίνει τα σενάρια για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Η ηθοποιός μπήκε στο μάθημα Θεατρικής Έκφρασης φορώντας ένα ξεχωριστό μπλουζάκι και συγκεκριμένα μία ποδοσφαιρική εμφάνιση της Μπάγερν Μονάχου.

Στο πίσω μέρος της μπλούζας, ήταν τυπωμένο το “Mente Fuerte”, μαζί και το νούμερο “221” που είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού.

Να σημειωθεί πως, αν και οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι, οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα, ενώ η ηθοποιός είχε χαρακτηρίσει τη σχέση της με τον ράπερ “αστικό μύθο”.

Η σχέση μου με τον Mente Fuerte είναι ένας αστικός μύθος. Όλοι με ρωτάνε, αλλά από τη στιγμή που έχω πει από την αρχή ‘δεν έχω σχέση’, τι συνεχίζεται αυτό τώρα; Τι είναι αυτό; Νιώθω ώρες ώρες, μήπως εγώ δεν τα λέω καλά; Δεν είμαι σαφής; Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι λέω; Δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου. Ό,τι θέλετε πείτε μεταξύ σας”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα