Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μας μαθαίνει πώς να καθαρίσουμε τη ρινική κοιλότητα

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μας μαθαίνει πώς να καθαρίσουμε τη ρινική κοιλότητα
Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram / @thanasisefthymiadis

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου δείχνει στην πράξη ένα φυσικό τρόπο για τον καθαρισμό μύτης και ιγμορείων.

Ένα ενδιαφέρον βίντεο με tips για το πώς μπορούμε να καθαρίσουμε τη ρινική μας κοιλότητα, ανήρτησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός, που ασχολείται το τελευταίο διάστημα με τον διαλογισμό, αναρτά συχνά φωτογραφίες του στη φύση, με την οποία έχει μια ιδιαίτερη σχέση.

Στο πρόσφατο βίντεό του, δείχνει στην πράξη ένα φυσικό τρόπο για τον καθαρισμό μύτης και ιγμορείων χρησιμοποιώντας νερό και αλάτι, αναφέροντας πως αποτελεί την καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις.

Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια ) είναι ο καθαρισμός της ρινικης κοιλότητας. Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας,μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο. Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο. Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε). Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτύσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου, αναφέρει στην ανάρτησή του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα