Σταμάτης Κραουνάκης: “Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για έρωτα, να δω αν βγαίνει με εραστή”

Σταμάτης Κραουνάκης: “Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για έρωτα, να δω αν βγαίνει με εραστή”
Σταμάτης Κραουνάκης ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για την αγάπη, τον Θεό και την μουσική, ενώ εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που έχει κάνει για τον έρωτα στο παρελθόν.

Στην εκπομπή “Mega Stories” βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (01/02) ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μίλησε για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, για τον Θεό, αλλά και για το τι έχει κάνει για τον έρωτα.

Ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής ανέφερε πως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη υπήρξε η ερμηνεύτρια που ταίριαξε πιο πολύ με τα τραγούδια του. “Δεν το συζητώ. Και πρέπει να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, μετά από τόσα στραβά που έχουν γίνει. Σαν πολύ γενναίος στρατιώτης, η Άλκηστις έκανε το ρεπερτόριό μας πανελλήνιο και παγκόσμιο”, ανέφερε.

Μιλώντας για τον έρωτα, ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε πως ερωτεύτηκε τρεις φορές στη μέχρι τώρα ζωή του, αποκαλύπτοντας πως είναι 67 χρονών, ενώ εξομολογήθηκε: “Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι, για να έρθει το ξημέρωμα και να πιάσω το θέμα μου με τον εραστή να βγαίνουνε μαζί”.

Όσο για την πίστη, τον Θεό και την σχέση του με αυτόν, είπε: “Είναι ένας ωραίος γελαστερός Θεός, “χοχοχο” τέτοιος, που τον έχω φάει και είναι στην κοιλιά μου. Σε αυτή την αναφορά λοιπόν, εγώ είμαι καθαρός και πιστός και από κει και πέρα έχω φτιάξει τον θίασο των αγίων μου, των αρχαγγέλων μου, των ξωτικών μου. Το πρωί έχει πάρα πολλή πλάκα γιατί θα σηκωθώ, θα χαιρετήσω τα πνεύματα του σπιτιού”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα