Σταρόβας: Έκανε σχόλιο για τα κιλά της Χρηστίδου και εκείνη του απάντησε όπως έπρεπε

Διαβάζεται σε 2'
Δημήτρης Σταρόβας
Δημήτρης Σταρόβας glomex

Η Σίσσυ Χρηστίδου “απέκρουσε” με μαεστρία τα σχόλια του Δημήτρη Σταρόβα για την ανανεωμένη εμφάνισή της.

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή του MEGA “Χαμογέλα και Πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου να μην κρύβει στον αέρα της εκπομπής την αδυναμία που του έχει.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και τις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται ξανά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για μία ταξιδιωτική εκπομπή, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως παλαιότερα του είχε προτείνει να συμμετάσχει στην εκπομπή της, όμως εκείνος είχε αρνηθεί διότι θα έπρεπε να ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί.

Σε ερώτηση για το αν θα συμμετείχε σε μία ενημερωτική εκπομπή που θα καλείται να λέει την άποψή του για πολιτικά πρόσωπα και όχι μόνο, ο ίδιος απάντησε: “Δε ξέρω εάν έχει νόημα να γίνεται αυτό. Έχει ξεφύγει. Βλέπεις ανθρώπους που δεν είναι δουλειά τους, και λένε ‘αχ είδες τι έγινε. Πρέπει να ανεβάσω κάτι'”.

Ωστόσο, ένα κοπλιμέντο στην παρουσιάστρια για την ανανεωμένη της εμφάνιση και την… αδυνατισμένη της εικόνα τού γύρισε μπούμπερανγκ, αφού η Σίσσυ Χρηστίδου διαφώνησε με τη συγκεκριμένη προσέγγιση του καλεσμένου της για τα κιλά της.

“Εσύ μια χαρά είσαι τώρα…”, είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας για να λάβει την απάντηση από τη Σίσσυ Χρηστίδου: “Γιατί πριν τι ήμουν, δεν κατάλαβα, όπως θέλω θα είμαι. Πολύ λάθος κουβέντα ανοίγεις”.

Τότε, εκείνος συνέχισε λέγοντας της πως τη βλέπει πολύ πιο αδυνατισμένη από την τελευταία φορά που την είδε, με την παρουσιάστρια να του απαντά: “Πριν δεν ήμουν αδυνατισμένη; Και είχα λιγότερη αξία;“.

Όταν εκείνος τής απάντησε εμμέσως σχολιάζοντας πως “οι γυναίκες επιβάλλεται να έχουν και την πρέπουσα κοιλίτσα και τον δέοντα πωπό” εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε: “Οι γυναίκες θα έχουν ό,τι θέλουν. Άμα θέλουν να έχουν πωπό θα έχουν και αν δεν θέλουν δεν θα έχουν. Ό,τι τους έδωσε η φύση θα το αναδεικνύουν και θα κάνουμε στο κάτω κάτω ό,τι θέλουμε. Θέλω να σου πω ότι δεν έχει σημασία πώς μας θέλετε, καθόλου δεν μας νοιάζει. Ορίστε μας!”.

Δημήτρης Σταρόβας: Δείτε όσα είπε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα