#Μετακίνηση6: Έχεις σκύλο; 10 χειμωνιάτικα outfits για να δοκιμάσεις τώρα

#Μετακίνηση6: Έχεις σκύλο; 10 χειμωνιάτικα outfits για να δοκιμάσεις τώρα
Unsplash

Αν αποκτήσουμε μια συνήθεια, που περιλαμβάνει το να συνθέτουμε χειμωνιάτικα outfits, ακόμα και για τη βόλτα με τον σκύλο, θα επηρεάσει θετικά τη διάθεσή μας

Ο φετινός χειμώνας είναι πιο διαφορετικός από ποτέ. Εν καιρώ πανδημίας, όπου οι μετακινήσεις μας «περιορίζονται» σε ένα sms, τα πράγματα δεν είναι καθόλου ίδια με πριν. Και από εκεί, λοιπόν, που φορούσες τα ίδια χειμωνιάτικα outfits, τώρα σίγουρα δεν φοράς τα ίδια.

Παρ’ όλες τις αλλαγές στο lifestyle μας και λόγω του ότι πρέπει να βρούμε τρόπους να διατηρούμε το ηθικό υψηλό, πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε το εξής. Εφόσον έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας, ας αλλάξουν και τα ρούχα που φοράμε. Τώρα που «κατέβασες» τα χειμωνιάτικα, λοιπόν, και στην ντουλάπα έχεις όλα τα περσινά χειμωνιάτικα musts και ρούχα που είχες αγοράσει πέρσι, μπορείς να κάνεις το εξής. Κάθε φορά που βγαίνεις έξω, για να πας βόλτα τον σκύλο, να δοκιμάζεις και διαφορετικά χειμωνιάτικα outfits.

Αυτό μπορεί να είναι το λιγότερο που σε απασχολεί σε αυτή τη φάση, με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Παρ’ όλα αυτά, αν αποκτήσουμε μια συνήθεια, που περιλαμβάνει το να συνθέτουμε χειμωνιάτικα outfits, ακόμα και για τη βόλτα με τον σκύλο, θα επηρεάσει θετικά τη διάθεσή μας.

Γι’ αυτό και τα παρακάτω χειμωνιάτικα outfits δεν είναι μόνο classic σύνολα. Θα δεις και απ’ αυτά, σύνολα δηλαδή που είναι άνετα και έχουν μια αίσθηση πρακτικότητας όταν τα φοράς. Αλλά θα δεις και τα λίγο πιο «περίπλοκα» ή fun. Η ζωή είναι μικρή για να μην φοράμε ρούχα που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Αν μη τι άλλο, το χρειαζόμαστε αυτό, τώρα περισσότερο από ποτέ.

Καμπαρντίνα + Nude πουλόβερ + Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι

Μάξι αδιάβροχο + Hoodie + Cropped τζιν

Μακρύ παλτό + Ζιβάγκο + Ψηλόμεσο τζιν

Oversized πουλόβερ + Πολύχρωμο κολάν

Μάξι μακρυμάνικο φόρεμα + Αμάνικο πουλόβερ + Μποτάκια

Φόρμα + Τ-shirt + Μακρύ παλτό

Shacket + Hoodie + Δερμάτινο παντελόνι

Οversized φούτερ/ζιβάγκο + Patterned παντελόνι

Total black σύνολο + Camel coat + Μποτάκια

Καμπαρντίνα + Μάξι φόρεμα + Τζιν παντελόνι

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα