Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις για το φινάλε – Ανατροπές στα τελευταία επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις για το φινάλε – Ανατροπές στα τελευταία επεισόδια
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ο σκηνοθέτης της σειράς "Άγριες Μέλισσες" μίλησε για το δραματικό φινάλε της δεύτερης σεζόν. Οι εκπλήξεις που θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια και οι εκπλήξεις του τρίτου κύκλου.

Οι “Άγριες Μέλισσες” φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος της δεύτερης σεζόν τους, καθώς αυτή τη βδομάδα παρακολουθούμε τα τελευταία επεισόδια για φέτος, ενώ την Πέμπτη (3/6) θα προβληθεί το φινάλε το κύκλου.

Ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το δραματικό φινάλε, αναφέροντας μερικές λεπτομέρειες για τα συναρπαστικά δύο τελευταία επεισόδια που θα δούμε.

“Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι δύο ταινίες. Δεν έχουμε κάνει τέτοια γυρίσματα ποτέ στις “Άγριες Μέλισσες” και τολμώ να πω ότι σπάνια τα έχω δει γενικά και στην ελληνική τηλεόραση. Από άποψη δυσκολίας εννοώ. Τώρα, το πώς έχουν βγει, θα το κρίνει ο κόσμος. Δύσκολα γυρίσματα, τεράστιες ανατροπές, πάρα πολλή συγκίνηση, έχω κλάψει στο μοντάζ πάρα πολύ που τα έβλεπα. Είναι τέσσερα επεισόδια φωτιά. Τα τελευταία επεισόδια έχουν πρωτότυπη μουσική, ειδικά εφέ, πυροβολισμούς, αίματα, φωτιές”, δήλωσε ο σκηνοθέτης, ενώ πρόσθεσε:

“Το φινάλε είναι συναρπαστικό. Ήταν μια μεγάλη σκηνοθετική πρόκληση. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης μας έδωσαν μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα, που δεν είχαμε δοκιμάσει σε ολόκληρη τη σειρά. Και είναι μια πρόκληση για όλα τα τμήματα, για το μακιγιάζ, τα μαλλιά, τα ρούχα, το σκηνοθετικό κομμάτι και το μοντάζ”.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, αναφέρθηκε, επίσης, στην τρίτη σεζόν των “Άγριων Μελισσών”, μιλώντας για τον ρόλο του Αιμίλιου Χειλάκη που θα παίξει έναν από τους βασικούς χαρακτήρες του νέου κύκλου:

“Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο κακό χαρακτήρα. Είναι χειρότερος από τον Θωμά Κυπραίο και από τον Μάνο Βόσκαρη, γιατί αυτός δεν φαίνεται καθόλου. Οι άλλοι δύο είχαν κάτι ήδη από την εμφάνισή τους. Ο ρόλος του Χειλάκη έχει μια ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, όμορφος, γοητευτικός, αλλά από πίσω κρύβει πάρα πολλά”.

“Όλες οι ιστορίες τελειώνουν εκεί. Κουβαλούν τα τραύματά τους, βέβαια, αλλά είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή τη σειρά”, συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα