Άγριες Μέλισσες: Διαζύγιο-σοκ για τους Σεβαστούς – Έρχεται το τέλος του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Διαζύγιο-σοκ για τους Σεβαστούς – Έρχεται το τέλος του Βόσκαρη
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Συγκλονιστικές εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Ο Νικηφόρος ανακοινώνει ότι θέλει να πάρει διαζύγιο. Ο σημαντικός ρόλος της Σοφούλας στη δίκη Βόσκαρη. Τι θα δούμε την Τρίτη και την Τετάρτη.

Η κορυφαία δραματική σειρά εποχής “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές με τις συνεχείς εξελίξεις και ανατροπές που διαδέχονται η μία την άλλη.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τον Νικηφόρο να ανακοινώνει ότι θέλει να πάρει διαζύγιο από την Ασημίνα, ενώ η Σοφούλα θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη δίκη του Μάνου Βόσκαρη.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 117 – 30/3

Ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του, χωρίς να γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και να κρατήσει το παιδί και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Ο Κωνσταντής ενημερώνει συνέχεια τη Δρόσω για όσα συμβαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ η Ελένη έξαλλη με την τροπή που πήραν τα πράγματα φοβάται πως θα χάσουν τελικά το παιδί και οι δύο. Θα επιστρέψει η Ασημίνα στις αδελφές της για να ζητήσει βοήθεια; Η σχέση του Μελέτη και της Δόμνας δοκιμάζεται, ενώ ο Σπανός τον θεωρεί ύποπτο για τον φόνο του Θέμελη.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 118 – 31/3

Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού, θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια. Στο σπίτι του Προύσαλη, δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά τον ρόλο του; Η Ελένη, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης, είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη. Μόνο που η χαρά της Ελένης δε θα κρατήσει πολύ καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της. Ο Βόσκαρης κλείνεται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία. Στο σπίτι των τριών αδελφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα