Άγριες Μέλισσες: Η “βόμβα” του Μελέτη θα αναστατώσει τους Σεβαστούς

Άγριες Μέλισσες: Η “βόμβα” του Μελέτη θα αναστατώσει τους Σεβαστούς
Ο Μελέτης από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Αποκαλυπτικά είναι τα επεισόδια της ερχόμενης βδομάδας στις "Άγριες Μέλισσες". Καταιγιστικές εξελίξεις. Τι θα δούμε στο επεισόδιο 118 τη Δευτέρα (06/07).

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται αυτή τη βδομάδα στις “Άγριες Μέλισσες”, ενώ η επιτυχημένη σειρά φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της, αφού στα μέσα Ιουλίου θα διακόψει την προβολή της για το καλοκαίρι.

Το τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης βδομάδας, μας άφησε στο σημείο όπου ο Μελέτης επέστρεψε στο Διαφάνι, όπως και ο πρώην σύζυγος της Βιολέτας, ενώ ο Κυπραίος ανακάλυψε την κρυψώνα της Δρόσως.

Διαβάστε παρακάτω τι θα δούμε στο επεισόδιο 118, αλλά και τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με την Ελένη και τον φόνο του Σέργιου, καθώς και τις πληροφορίες που αναφέρονται στη δεύτερη σεζόν.

Τι θα δούμε τη Δευτέρα (06/07)

Η Ελένη αναγκάζεται να αποκαλύψει μια αλήθεια στον Κυπραίο που θα τον σοκάρει. Το γεγονός, όμως, ότι την παρακολούθησε οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση το ζευγάρι. Θα έρθει η οριστική ρήξη; Την ίδια ώρα, η Βιολέτα κάνει ακόμα μια συζήτηση με τον Σταμάτη που δεν οδηγεί πουθενά καθώς εκείνος ήρθε για να μείνει. Ο Νικηφόρος αντιλαμβάνεται, έντρομος, ότι υπάρχει κάποιος που γνωρίζει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας. Πώς θα αντιδράσει; Ο Δούκας νιώθει ότι τα σχέδιά του κινδυνεύουν, ενώ ένα τηλεγράφημα από το Υπουργείο δίνει οριστική απάντηση για τη βιομηχανική ζώνη. Ποιος θα είναι, τελικά, ο νικητής σε αυτόν τον πόλεμο; Παράλληλα, ο Λάμπρος αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά την Ελένη και αυτήν την φορά είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να φύγει από τα χέρια του. Ο Μελέτης εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνοντας μαζί του μια… «βόμβα» που θα γκρεμίσει, οριστικά και συθέμελα, την ηρεμία όλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα