Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ανέτ – “Υπόκλιση” στη σπουδαία Κάτια Δανδουλάκη

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ανέτ – “Υπόκλιση” στη σπουδαία Κάτια Δανδουλάκη
Το τέλος της Ανέτ video printscreen

 Η Ανέτ Σεβαστού αυτοκτόνησε, με την Κάτια Δανδουλάκη να συγκλονίζει το κοινό με την ερμηνεία της. Ιδιαίτερα συγκινημένη η σεναριογράφος της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη.

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη (03/06) η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες”, με ένα συγκλονιστικό φινάλε που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 και θα τους γεμίσει με έντονα συναισθήματα.

Λίγο πριν το φινάλε το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης (2/6). Το σχέδιο της Μυρσίνης μπήκε σε εφαρμογή και το Διαφάνι κάηκε.

Η Ανέτ Σεβαστού πήρε δηλητήριο και αυτοκτόνησε, με την Κάτια Δανδουλάκη να συγκλονίζει το κοινό με την ερμηνεία της. Το Twitter αποθέωσε την ηθοποιό, ενώ πολλοί ήταν οι χρήστες που μίλησαν για το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα της.

Ιδιαίτερα συγκινημένη και η σεναριογράφος της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη, που “υποκλίθηκε” στο ταλέντο της κορυφαίας ηθοποιού.

“Μια σπουδαία ηθοποιός, ένας σπουδαίος άνθρωπος, μια πραγματική Κυρία! Κάτια Δανδουλάκη ήταν τεράστια η τιμή και η χαρά να συνεργαστούμε μοναδικά δυο χρόνια τώρα. Και σύντομα να ξανασυναντηθουν οι δρόμοι μας!”, έγραψε στο Facebook.

Άγριες Μέλισσες: Το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα