Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας Σεβαστός πέφτει νεκρός και σώζει την Ελένη Σταμίρη – Το Twitter τους αποθέωσε

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας Σεβαστός πέφτει νεκρός και σώζει την Ελένη Σταμίρη – Το Twitter τους αποθέωσε
ant1

Συγκλονιστικό φινάλε για τις "Άγριες Μέλισσες" με τον πόλεμο μεταξύ Ελένης Σταμίρη και Δούκα Σεβαστού να λαμβάνει τέλος με μια ανατρεπτική κίνηση. Πώς αντέδρασε το twitter.

“Αυλαία” πέφτει το βράδυ τις Πέμπτης (7/7) για τη δημοφιλή σειρά “Άγριες Μέλισσες” που καθήλωσε για τρεις συνεχόμενες χρονιές το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε όσο λίγες, κλείνει με ένα ανατρεπτικό τέλος, όπως και της αξίζει, με πρωταγωνιστές να μην είναι άλλοι από τον Δούκα Σεβαστό και την Ελένη Σταμίρη.

Ο άλλοτε θανάσιμος εχθρός της Ελένης Σταμίρη, έπεσε νεκρός για να σώσει τη ζωή της Ελένης και της νεογέννητης κόρης της στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Μετά το λυσσαλέο κυνηγητό που έχει εξαπολύσει ο Ακύλλας, βρίσκει στο υπόγειο τον Δούκα Σεβαστό και την Ελένη Σταμίρη με το νεογέννητο παιδί της, συνοδευόμενος από τους άνδρες του και αποφασίζει να προτείνει στον Δούκα να βγει έξω κι εκείνος θα αφήσει ελεύθερος την Ελένη, και απειλεί πως διαφορετικά θα τους κάψει ζωντανούς.

Ο Δούκας παίρνει τη μεγάλη απόφαση να θυσιαστεί και να σώσει την Ελένη και το μωρό της, με τον Ακύλλα να τον σκοτώνει. Ο Νικηφόρος, ο Μελέτης, ο Κωνσταντής και ο Λάμπρος φτάνουν στην αποθήκη και βρίσκουν αιμόφυρτο τον Δούκα, ο οποίος τους λέει που βρίσκεται η Ελένη και στη συνέχεια πεθαίνει στα χέρια του Μελέτη και του Κωνσταντή, ενώ ο Λάμπρος βρίσκει σώους τη γυναίκα και το παιδί του.

Το twitter αποθέωσε την Ελένη και τον Δούκα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα