Άγριες Μέλισσες: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τον Αιμίλιο Χειλάκη

Άγριες Μέλισσες: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τον Αιμίλιο Χειλάκη
Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης ξεκίνησε τα γυρίσματα για τον ρόλο τους στις "Άγριες Μέλισσες". Ο χαρακτήρας που θα παίξει. Πότε θα τον δούμε.

Ένας ακόμη εξαιρετικός και πολύ αγαπητός ηθοποιός θα μπει στις “Άγριες Μέλισσες” και θα φέρει τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι.

Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον οποίο θα δούμε στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, ενώ θα πάρουμε μία γεύση από τον ρόλο του στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν, που θα προβληθεί την Πέμπτη (3/6).

Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος, ο Αιμίλιος Χειλάκης θα παίξει ένα χαρακτήρα πιο κακό ακόμη κι από τον Θωμά Κυπραίο και τον Μάνο Βόσκαρη. Δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του:

“Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο κακό χαρακτήρα. Είναι χειρότερος από τον Θωμά Κυπραίο και από τον Μάνο Βόσκαρη, γιατί αυτός δεν φαίνεται καθόλου. Οι άλλοι δύο είχαν κάτι ήδη από την εμφάνισή τους. Ο ρόλος του Χειλάκη έχει μια ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, όμορφος, γοητευτικός, αλλά από πίσω κρύβει πάρα πολλά”.

Ο ρόλος του Αιμίλιου Χειλάκη

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα υποδυθεί έναν ακροδεξιό άνδρα με πολλά μυστικά, καθώς στον τρίτο κύκλο της σειράς θα μεταφερθούμε στην περίοδο της επταετίας της Χούντας. Θα παίξει τον Ακύλα Μεγαρίτη, που είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των “Αβάντων”. Την αρχηγία των “Αβάντων” έχει αναλάβει ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Ακύλας βρίσκεται στη φυλακή, ωστόσο, αποφυλακίζεται και μετακομίζει στο Διαφάνι, όπου θα είναι συνεργός του καθεστώτος.

Οι πρώτες φωτογραφίες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα για τη συμμετοχή του στη σειρά και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα