Άγριες Μέλισσες: Οριστική ρήξη Ασημίνας και Νικηφόρου – Η μεγάλη απόφαση

Άγριες Μέλισσες: Οριστική ρήξη Ασημίνας και Νικηφόρου – Η μεγάλη απόφαση
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Απανωτές εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1. Ο Νικηφόρος εγκαταλείπει την Ασημίνα και επιστρέφει στο Διαφάνι με το παιδί. Τι θα δούμε τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Η κορυφαία δραματική σειρά εποχής “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές με τις συνεχείς εξελίξεις και ανατροπές που διαδέχονται η μία την άλλη.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τον Νικηφόρο να εγκαταλείπει την Ασημίνα στο Παρίσι και να επιστρέφει στο Διαφάνι με τον Σέργιο, ενώ σύντομα θα προχωρήσει σε μια ανακοίνωση-βόμβα.

Δευτέρα 29 Μαρτίου – Επεισόδιο 116

Η Ασημίνα συνεχίζει να πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν πίσω, όμως αυτό θα κλονίσει τον γάμο τους. Η αλλαγή της απόφασής της, αλλά και η επιμονή της θα τους φέρει σε σύγκρουση και ο Νικηφόρος θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση. Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης προσπαθούν ν’ αποδείξουν ότι δεν έχουν σχέση με τον φόνο του Θέμελη, ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Θα προδώσει τον αδελφό της για να σώσει τον γιο της; Η Σοφούλα παραμένει εξαφανισμένη, ενώ στο δικαστήριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των κατηγορουμένων. Ο Βόσκαρης δηλώνει την αθωότητά του. Η επιστροφή του Νικηφόρου και του Σέργιου στο αρχοντικό των Σεβαστών θα γεννήσει πολλά ερωτηματικά.

Τρίτη 30 Μαρτίου – Επεισόδιο 117

Ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του, χωρίς να γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και να κρατήσει το παιδί και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Ο Κωνσταντής ενημερώνει συνέχεια τη Δρόσω για όσα συμβαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ η Ελένη έξαλλη με την τροπή που πήραν τα πράγματα φοβάται πως θα χάσουν τελικά το παιδί και οι δύο. Θα επιστρέψει η Ασημίνα στις αδελφές της για να ζητήσει βοήθεια; Η σχέση του Μελέτη και της Δόμνας δοκιμάζεται, ενώ ο Σπανός τον θεωρεί ύποπτο για τον φόνο του Θέμελη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα