Άγριες Μέλισσες: Σήμερα το τελευταίο επεισόδιο – Στο φως το μυστικό για τον φόνο του Σέργιου

Άγριες Μέλισσες: Σήμερα το τελευταίο επεισόδιο – Στο φως το μυστικό για τον φόνο του Σέργιου
Καρέ από το φινάλε των "Άγριων Μελισσών" ΑΝΤ1

Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε του Α' Κύκλου στις "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1 την Πέμπτη (16/07). Τα spoilers για τη δεύτερη σεζόν.

Μετά από περίπου 9 μήνες προβολής, οι “Άγριες Μέλισσες” φτάνουν στο τέλος τους. Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, που ξεχώρισε για πολλούς λόγους και καθήλωσε τους τηλεθεατές, θα προβάλει απόψε, Πέμπτη (16/07), στις 22:45 το τελευταίο της επεισόδιο για φέτος.

Η επιτυχημένη σειρά θα σταματήσει για το καλοκαίρι και θα συνεχιστεί από Σεπτέμβρη, ενώ πήρε ήδη το “πράσινο φως” για τη δεύτερη χρονιά της. Επειδή λόγω κορονοϊού τα γυρίσματα πήγαν πίσω, το φθινόπωρο θα δούμε πρώτα το κλείσιμο της πρώτης σεζόν και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η δεύτερη.

Τι θα δούμε στο σημερινό φινάλε

Όπως είδαμε το βράδυ της Τετάρτης (15/07), η Δρόσω έφερε στον κόσμο το παιδί της, το οποίο θα δώσει στον Νικηφόρο και την Ασημίνα για να το μεγαλώσουν. Παράλληλα, είδαμε τη Θεοδοσία να ανακαλύπτει ένα ημερολόγιο του Γιάννου, με πολλά μυστικά.

Τι θα γίνει στο επεισόδιο 125 της Πέμπτης (16/07):

Ο Παναγιώτης στήνει ένα νέο καφενείο, προκαλώντας την οργή του Σταμάτη, ενώ η Ουρανία αποφασίζει, οριστικά, για τη σχέση της με τον Κυριάκο. Ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ έναν πολύ σκληρό εισαγγελέα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης. Ο Δούκας συνειδητοποιεί πως ο κλοιός γύρω του στενεύει. Πώς θα αντιδράσει; Και ενώ μια συνάντηση θα φέρει στο φως ένα θανάσιμο μυστικό, η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο…

Spoiler: Η Ελένη στη φυλακή, η Δρόσω στη Τρούμπα

Στην ουσία, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από τα spoilers, η Θεοδοσία θα ανακαλύψει ένα γράμμα του αδικοχαμένου Γιάννου, στο οποίο αναφέρει πως οι αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σεβαστό. Θέλοντας να εκδικηθεί την Ελένη, η Θεοδοσία θα την ενοχοποιήσει και η Λενιώ θα μπει στη φυλακή.

Όσο για τη δεύτερη σεζόν, τα σενάρια θέλουν τη δεύτερη σεζόν να έχει άρωμα από τα “Κόκκινα Φανάρια” και να εξελίσσεται παράλληλα στο Διαφάνι και στην Τρούμπα, στον Πειραιά, κατά τη δεκαετία του ’60.

Η Δρόσω θα τηρήσει τη συμφωνία της, θα δώσει το μωρό στους Σεβαστούς και στη συνέχεια θα φύγει από το χωριό, για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια. Η μικρή αδελφή Σταμίρη θα είναι εξαφανισμένη και η Ελένη θα την ψάχνει, ωστόσο, η Δρόσω θα έχει καταλήξει σε καμπαρέ – οίκο ανοχής της Τρούμπας, όπου θα εκδίδεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα