Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω γέννησε και το twitter το γιόρτασε

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω γέννησε και το twitter το γιόρτασε

Οι "Άγριες Μέλισσες" φτάνουν στο τέλος τους. Στο επεισόδιο της Τετάρτης η Δρόσω έφερε στον κόσμο το παιδί της και οι τηλεθεατές ανακουφίστηκαν.

Μετά από μήνες αναμονής, επεισόδια γεμάτα ανατροπές και ένα καλοστημένο σχέδιο, επιτέλους η Δρόσω στις “Άγριες Μέλισσες” γέννησε.

Στο προτελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν, την Τετάρτη (15/07), οι τηλεθεατές είδαν την πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, τη μικρή κόρη Σταμίρη, να φέρνει στον κόσμο το παιδί της, που ήταν καρπός του παράνομου έρωτά της με τον Νικηφόρο, τον σύζυγο της αδελφής της.

Το τηλεοπτικό κοινό περίμενε με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή, αφού η συνέχεια θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς η Δρόσω θα δώσει το παιδί της στην Ασημίνα, για να το μεγαλώσει εκείνη. Η πολυπόθητη γέννηση έφτασε και τώρα αναμένουμε το πώς θα προχωρήσει το σενάριο της σειράς απο τη νέα χρονιά.

Το twitter ανακουφίστηκε με τη γέννα της Δρόσως και δεν παρέλειψε να το εκφράσει, αφού περίμενε πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, οι τουιτεράδες πρόσεξαν και κάτι ακόμα, ότι το μωρό που εμφανίστηκε στη σειρά ήταν κάπως μεγαλύτερο από το βρέφος που περίμεναν να δουν, με τα σχόλια για την ηλικία του να “δίνουν και να παίρνουν”.

Παράλληλα, η αγωνία του κοινού κορυφώνεται καθώς σήμερα, Πέμπτη (16/07) θα δούμε το φινάλε της σειράς, που θα σταματήσει για το καλοκαίρι και θα επανέλθει από Σεπτέμβρη.

Πώς αντέδρασε το twitter



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα