Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Θρίλερ με την υγεία της Μυρσίνης

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Θρίλερ με την υγεία της Μυρσίνης
Άγριες Μέλισσες ANT1

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στις "Άγριες Μέλισσες". Τα δεδομένα για την οικογένεια των Σεβαστών αλλάζουν για άλλη μια φορά. Τι αναφέρει το spoiler.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις και οι ανατροπές που παρακολουθούν μέρα με τη μέρα οι τηλεθεατές στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, καθώς συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά, ενώ αρκετοί από τους ήρωες καλούνται να αντιμετωπίσουν νέα δεδομένα στις ζωές τους.

Σύμφωνα με spoiler της εκπομπής “Πρωινό”, στα επόμενα επεισόδια θα έρθει μεγάλη φουρτούνα στο σπίτι των Σεβαστών. Όπως έχουμε δει, ο Δούκας έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Μυρσίνη, ωστόσο, θα συμβεί ένα τραγικό περιστατικό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Ο Μυρσίνη λιποθυμά και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λάρισας. Η αγωνία για τους Σεβαστούς χτυπά “κόκκινο”, δεν ξέρουν τι έχει συμβεί και τα νέα από το νοσοκομείο για την υγεία της Μυρσίνης δεν είναι καλά. Φαίνεται πως έχει ένα σοβαρότατο πρόβλημα, το οποίο δεν γνωρίζουμε αν είναι ιάσιμο.

Αυτή η εξέλιξη σοκάρει τον Δούκα. Θα γίνει μια μεγάλη συζήτηση μεταξύ τους, θα αποκαλυφθούν πολλά και θα ειπωθούν και συγκινητικά λόγια. Ο Δούκας αποφασίζει να “παγώσει” το διαζύγιο, ενώ στη συνέχεια η Μυρσίνη του ζητά κάτι. Θα ανταποκριθεί ο σύζυγός της σε αυτό;

Θα υπάρξει επανασύνδεση του ζευγαριού, αλλά η ιστορία της Μυρσίνης θα μας απασχολήσει πολύ, καθώς παραμένει το ερωτηματικό για την κατάσταση της υγείας της και το πώς θα εξελιχθεί.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα