Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει με το φινάλε – Τι ισχύει για την 3η σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει με το φινάλε – Τι ισχύει για την 3η σεζόν
Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Ο σκηνοθέτης της σειράς "Άγριες Μέλισσες", Λευτέρης Χαρίτος, μίλησε για το πολυαναμενόμενο φινάλε. Τι είπαν Μαρία Κίτσου και Δανάη Μιχαλάκη.

Συνεχίζεται αμείωτη η τεράστια επιτυχία της δραματικής σειράς “Άγριες Μέλισσες”, που καθηλώνει με τις συνεχείς εξελίξεις της τους τηλεθεατές στον ΑΝΤ1.

Όσο προχωράνε τα επεισόδια, όμως, μεγαλώνει η αγωνία για το τι θα γίνει στο φινάλε της σειράς, που υπολογίζεται στις αρχές καλοκαιριού, καθώς και το αν θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν.

Η εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” πρόβαλε ένα απόσπασμα από δηλώσεις του σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτου, αλλά και των ηθοποιών Μαρίας Κίτσου και Δανάης Μιχαλάκη, μέσω των οποίων “απαντούν” εν μέρει στα παραπάνω ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κίτσου που υποδύεται την Λενιώ Σταμίρη, είπε χαρακτηριστικά: “Δίνοντας ένα άτυπο δικό μου spoiler, φέτος θα έρθουμε στη λύση του δράματος και θα αποκαλυφθούν τα πάντα”.

“Πρέπει να ανοίξει ένα άλλο κεφάλαιο. Ήδη κλείνουν κάποια θέματα τώρα, ώστε να ανοίξουν κάποια άλλα”, συμπλήρωσε η Δανάη Μιχαλάκη, που βλέπουμε στον ρόλο της Δρόσως Σταμίρη.

Και οι δύο ηθοποιοί σημείωσαν ότι τα σενάρια πλέον φτάνουν φτάνουν στους ηθοποιούς σχεδόν την τελευταία στιγμή και πως τα τελευταία επεισόδια δεν θα τα ξέρει άνθρωπος, με τον Λευτέρη Χαρίτο να λέει:

“Τους έχω πει ότι κανείς δεν θα ξέρει. Μόνο τρεις άνθρωποι, ενδεχομένως και κάποιοι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν σε σκηνές. Οι περισσότεροι άλλοι ρόλοι θα πάρουν το σενάριο on the day, ειδικά για τα 16 τελευταία επεισόδια”.

Παράλληλα, σε άλλες δηλώσεις του, ο σκηνοθέτης των “Άγριων Μελισσών” άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της τρίτης σεζόν, αφού ανέφερε:

“Για την τρίτη σεζόν ήμουνα πολύ αρνητικός όπως ξέρετε, αλλά μετά τις γιορτές συνέβη κάτι μαγικό. Εγώ το έζησα έτσι τουλάχιστον. Ποιος ξέρει, επειδή ξανά κλειστήκαμε δεν είμαι και σίγουρος, άλλαξε η σειρά έχω την αίσθηση. Έγινε ένα πράγμα πάρα πολύ παράξενο. Νομίζω ανέβηκε η αγάπη του κόσμου μέσα στο μήνα Γενάρη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα