Αλέξης Παππάς: Η πρώτη φωτογραφία του ως “Bachelor”

Αλέξης Παππάς: Η πρώτη φωτογραφία του ως “Bachelor”
Ο Αλέξης Παππάς instagram @alexispapas

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος Έλληνας Bachelor. Δείτε την φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του ριάλιτι στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο νέος.. γαμπρός.

Ο Αλέξης Παππάς μετά το Survivor 4 προχώρησε άμεσα στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα, παίρνοντας τον… ρόλο του νέου εργένη στο “Bachelor”.

Ο ηθοποιός συμφώνησε με τον ALPHA, και παρά τη δέσμευση που έχει για έξι μήνες με την Acun Media, ο ίδιος δεν πτοήθηκε και έβαλε άμεσα το γαμπριάτικο κοστούμι.

The Bachelor 2: Το ποσό που θα λάβει ο Αλέξης Παππάς

Ακριβά φαίνεται πως θα κοστίσει η συμμετοχή του Αλέξη Παππά στον νέο κύκλο του The Bachelor, μιας το ποσό που θα λάβει ο ηθοποιός για να αποδεχτεί τον ρόλο του εργένη θα είναι τεράστιο.

Συγκεκριμένα, το αστρονομικό ποσό που φημολογείται πως θα λάβει ο ίδιος, σύμφωνα με την αποκάλυψη του Πρωινού του ΑΝΤ1, θα αγγίζει τις 100.000 ευρώ.

The Bachelor 2: Τα ευτράπελα του Αλέξη Παππά στα γυρίσματα

Πρόσφατα το Πρωινό του ΑΝΤ1 αποκάλυψε όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα στα γυρίσματα του ριαλιτι αγάπης του ALPHA, που αναμένεται να βγει στον “αέρα” μέσα στο Φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο Αλέξης Παππάς είναι εξαιρετικός στον ρόλο του, ενώ φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη χημεία ανάμεσα στον ίδιο και στις κοπέλες, ενώ δεν λείπουν και τα ευτράπελα.

The Bachelor 2: Η Ελευθερία Ελευθερίου “εισβάλλει” στο ριάλιτι αγάπης;

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν spoilers σχετικά με πρόταση που έχει γίνει στην Ελευθερία Ελευθερίου για να μπει στο νέο κύκλο του “The Bachelor”.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται έντονα, η Ελευθερία Ελευθερίου δεν θα μπει μόνιμα στη βίλα, αλλά θα αρκεστεί σε μία guest εμφάνιση.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, αναμένουμε πώς και πώς τις μπηχτές της τραγουδίστριας προς τον εργένη, αλλά και προς τις υποψήφιες “νύφες”.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor ο Τριαντάφυλλος, σε μια άκρως άκομψη και παραβιαστική κίνηση, αποκάλυψε ποιοι παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού…

Ο γνωστός τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο και αντί να κάνει αυτό για το οποίο έγινε γνωστός, να τραγουδήσει, επέλεξε να μοιραστεί με τον κόσμο τα προσωπικά δεδομένα δύο πρώην παικτών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Παρά τις εκκλήσεις του Γιώργου Λιανού, καθώς και άλλων παικτών που του ζητούσαν να μην ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε (“θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;”), αποκάλυψε την ερωτική συνεύρεση που είχαν ο Αλέξης Παππάς με την Ελευθερία Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, στην προσβλητική αυτή στιγμή, έκταση, μαζί και την επιβεβαίωση, έδωσε ο Πάνος Καλλίδης λέγοντας: “Έδωσε ποιοι έκαναν σεξ”.

Σημειωτέον ότι η απαράδεκτη αυτή ενέργεια, κατά την οποία βγήκαν στη φόρα προσωπικά δεδομένα δύο ανθρώπων, έγινε μάλιστα σε μια στιγμή που ο ένας από τους δύο ανθρώπους που αφορά, δεν ήταν παρών.

Η πρώτη φωτογραφία του Αλέξη Παππά ως νέος “εργένης”

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor και αυτό επιβεβαιώθηκε μέσα από μια φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του ριάλιτι στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο νέος.. γαμπρός.

Το όνομα του Αλέξη Παππά δεν αναφέρεται στην ανάρτηση, ωστόσο οι πιο παρατηρητικοί εντόπισαν τα… σημάδια!

The Bachelor 2: Οι πρώτες εικόνες από την βίλα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα