Αλέξης Παππάς: Μετά το Survivor, “γαμπρός” στο Bachelor;

Αλέξης Παππάς: Μετά το Survivor, “γαμπρός” στο Bachelor;
Αλέξης Παππάς instagram @alexispapas

Έντονη είναι η φημολογία πως ο Αλέξης Παππάς κάνει συζητήσεις για το "Bachelor", ώστε αν συμφωνήσουν με τον ALPHA, να είναι εκείνος ο επόμενος εργένης.

Ο Αλέξης Παππάς αποτελεί παρελθόν από το Survivor 4 και πολλοί ήταν οι εκείνοι που περίμεναν πώς και πώς το άκουσμα της αποχώρησής του.

Ήταν γνωστή η διαμάχη του με τον Τζέιμς Καφετζή, αλλά και με τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ συχνά-πυκνά, ο Αλέξης Παππάς λογομαχούσε και με τον Κώστα Παπαδόπουλο, καθώς και με άλλους παίκτες όπως ο Παύλος Γαλακτερός και ο Γιώργος Κόρομι. Εν ολίγοις, με όλους τους μπλε, πλην Μαριαλένας.

Ο ηθοποιός μπορεί να μην κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές θετικές ψήφους από το κοινό, ώστε να παραμείνει στο Survivor, ωστόσο στους τέσσερις περίπου μήνες που “επιβίωσε” στον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο Αλέξης Παππάς είχε συμφωνήσει να λαμβάνει 5.000 ευρώ την εβδομάδα, άρα εισέπραξε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 87.000 ευρώ.

Αλέξης Παππάς: Θα είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor;

Καλά – καλά δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα ο Αλέξης Παππάς και στο τραπέζι υπάρχουν ήδη προτάσεις τις οποίες πρόκειται να συζητήσει ο ηθοποιός για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Μία από αυτές τις προτάσεις, σύμφωνα με την εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου”, αφορά το ενδεχόμενο να γίνει ο επόμενος Έλληνας “Bachelor”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής υπάρχει μία έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα πως ο Αλέξης Παππάς θα συζητήσει για το “Bachelor”, ώστε αν συμφωνήσουν με τον ALPHA, να είναι εκείνος ο επόμενος εργένης.

Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετά εμπόδια, καθώς ο Αλέξης Παππάς έχει δέσμευση για έξι μήνες με την Acun Media και πρέπει να παίρνει άδεια από την παραγωγή για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα