All Star YFSF: Αυτή είναι η τελική 10άδα – Ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή

All Star YFSF: Αυτή είναι η τελική 10άδα – Ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή
YFSF ANT1

Το "Your Face Sounds Familiar" επιστρέφει με 10 παλιούς συμμετέχοντες. Ποια πρόσωπα θα δούμε στην κριτική επιτροπή. Τι ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

Το “Your Face Sounds Familiar” επιστρέφει με τους καλύτερους των καλύτερων και ο ΑΝΤ1 βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς για την προετοιμασία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το show μεταμφιέσεων θα επανέλθει τον Ιανουάριο του 2021 και οι δέκα “παλιοί” συμμετέχοντες που θα δούμε θα είναι οι: Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθλίδη Μαγγίρα, Κώστας Δόξας, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Αλευράς, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Τάνια Μπρεάζου, Λευτέρης Ελευθερίου και Κρατερός Κατσούλης.

Τα ονόματα που ακούγονται για την κριτική επιτροπή του “All Star YFSF” γνωστοποίησε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, αναφέροντας πως ο Τάκης Ζαχαράτος είναι το πρόσωπο που έχει “κλειδώσει”.

Επίσης, ο Μιχάλης Ρέππας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, ωστόσο, λόγω του συμβολαίου του με το Mega, όπου θα προβληθεί η καινούργια του σειρά – θεατρική μεταφορά “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα”, δεν έχει υπογράψει ακόμη. Ο γνωστός σεναριογράφος είναι πολύ κοντά στο να κλείσει, αλλά αναμένεται η έγκριση του καναλιού.

Τέλος, ο ΑΝΤ1 θέλει πάρα πολύ να έχει στην κριτική επιτροπή τη Μιμή Ντενίση και τον Δημήτρη Σταρόβα, καθώς η μεν πρώτη έχει μια ενδιαφέρουσα ίντριγκα με τον Τάκη Ζαχαράτο, ενώ ο δεύτερος έχει καταπληκτική χημεία με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα