ΑΝΤ1: Το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν και οι εκπλήξεις

ΑΝΤ1: Το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν και οι εκπλήξεις
ANT1

Ψυχαγωγία, ποιοτική μυθοπλασία και έγκυρη ενημέρωση περιλαμβάνει και φέτος το πρόγραμμα του ANT1, που παρουσιάστηκε διαδικτυακά.

Με σύνθημα «Δεν βλέπουμε την ώρα να σας ξαναδούμε», απευθύνονται στο κοινό οι συντελεστές και οι πρωταγωνιστές του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1, η παρουσίαση του οποίου έγινε χθες, Τετάρτη (8/9) διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο γενικός διευθυντής προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης μίλησε αναλυτικά για τα προγράμματα που θα παρουσιάσει ο τηλεοπτικός σταθμός το υπόλοιπο του 2021 καθώς και το 2022: Αυτά που ήδη σημειώνουν επιτυχία και θα συνεχιστούν για μία ακόμα σεζόν, τις νέες σειρές που θα προβληθούν καθώς και τα νέα φιλόδοξα ριάλιτι που θα βγουν στον «αέρα» μέσα στο 2022. «Είναι δεδομένη η επιμονή μας στην συνέπεια, όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και των συντελεστών, οι οποίοι θα συμμετέχουν στις παραγωγές μας. Πιστεύουμε ότι όλο μας το πρόγραμμα, από το πρωί στις 06:00 με τον Γιώργο Παπαδάκη μέχρι αργά το βράδυ, με το late night μας, θα ανταμείψει την πίστη του κόσμου στον ΑΝΤ1 και θα είμαστε, άλλη μια φορά, στην κορυφή της τηλεθέασης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ποφάντης, ο οποίος προανήγγειλε και το άνοιγμα της συνδρομητικής πλατφόρμας του ΑΝΤ1 (για την οποία θα γίνει σύντομα επίσημη παρουσίαση).

«Η τηλεόραση είναι μαραθώνιος και ο ΑΝΤ1 31 χρόνια τώρα έχει αποδείξει ό,τι είναι κορυφαίος δρομέας μεγάλων αποστάσεων. Έχει το όραμα, έχει την στρατηγική και έχει και την αντοχή να κόβει πρώτος το νήμα» είπε από πλευράς της η General Manager του ANT1 TV Στέλλα Λίτου.

ANT1: Αναλυτικά το νέο πρόγραμμα

Ειδικότερα, το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ξεκινά στις 06:00, με την μακροβιότερη, αλλά και γλυκύτερη «Καλημέρα σε όλη την Ελλάδα», από τον Γιώργο Παπαδάκη και τους συνεργάτες του.

Η πρωινή ζώνη, που ο ΑΝΤ1 δημιούργησε πρώτος στην ελληνική τηλεόραση, συνεχίζεται με το δίδυμο Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα, με ψυχαγωγία, gossip και ενημέρωση.

ANT1

 

Στις 13:00, οι τηλεθεατές έχουν ραντεβού με το πρώτο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, για ειδήσεις έγκυρες και με ψύχραιμο λόγο.

Παραπονεμένος δεν θα μείνει κανείς στη μεσημεριανή ζώνη: Η αρχή γίνεται με κλασικές κι αγαπημένες κωμωδίες του ΑΝΤ1 καi κατόπιν η σκυτάλη περνά στη Ζέτα Μακρυπούλια και το απρόβλεπτο «Rouk Zouk».

ANT1

 

Λίγο πριν από τις 18:00 ο εκρηκτικός Μάρκος Σεφερλής, με τον ξεχωριστό του τρόπο, φέρνει αντιμέτωπες οικογένειες στο «5Χ5».

ANT1

 

Στις 18:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου και το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΑΝΤ1, υπόσχονται ενημέρωση χωρίς ακρότητες, αλλά με σεβασμό στο δικαίωμα της πληροφόρησης.

Η βραδινή prime time ζώνη ξεκινά με την καθημερινή σειρά «Ήλιος» (πρεμιέρα στις 13/9), που κέρδισε τον τηλεθεατή με το σασπένς και τις δυναμικές καταστάσεις.

Στις 21:00 ακολουθεί το «Game of Chefs». Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και τρεις γνωστοί σεφ, υπόσχονται να βρουν -γιατί όχι- τον ή την διάδοχό τους.

ANT1

 

Ο γ’ κύκλος της σειράς – σταθμού του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» είναι και πάλι εδώ, γύρω στις 22:00, καθώς οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν τη περιπετειώδη διαδρομή τους. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ των νέων ηθοποιών που θα εισβάλουν στο Διαφάνι είναι και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

ANT1

 

Δευτέρα με Τετάρτη, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδέχεται και πάλι τους καλεσμένους του,  επιχειρώντας να μάθει και τα μυστικά τους..

Πρόσωπα αγαπητά σε όλους μας θα υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» ο Νίκος Χατζηνικολάου, κάθε Πέμπτη.

Ενημέρωση με άποψη το πρωί του Σαββατοκύριακου, από τους «Πρωινούς Τύπους» του ΑΝΤ1, με την παρέα τους να ενισχύεται με νέα πρόσωπα!

Θα ακολουθούν οι ιατρικές συμβουλές και όχι μόνο, στο «Υγεία πάνω απ΄ όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου.

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου πρέπει να ξέρουν ότι στον ΑΝΤ1 θα προβληθούν όλοι οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2022, στο Κατάρ.

Σταθερή αξία και στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 είναι οι ελληνικές ταινίες: Ο σταθμός, μεταξύ άλλων, εξασφάλισε τα δικαιώματα πρώτης προβολής των ταινιών «Ο άνθρωπος του Θεού» και «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Σε συνεργασία με κολοσσούς του Χόλιγουντ, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν και σπουδαίες ξένες ταινίες! Φυσικά και συνεχίζουν οι εκπομπές έρευνας «Special Report» και «VICE Specials».

Κι αυτά είναι μόνο η αρχή, γιατί στο δεύτερο μισό της σεζόν στον ΑΝΤ1 έρχονται νέες σειρές, τηλεπαιχνίδια και εκρηκτικά σόου: όπως «Η Φάρμα», το «Millionaire» και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»…

Νέες σειρές και ριάλιτι

Αμέσως μετά τις γιορτές θα δούμε και δυο νέες σειρές: Πρόκειται για τη νέα κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο «Μάμα… τσίτα», που γυρίζεται μπροστά σε τηλεοπτικό κοινό και δίνει τη δυνατότητα στον ηθοποιό να εξαντλήσει τι χιούμορ του. Σκοπός του καναλιού είναι να βγει στις οθόνες μας κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο. Επιπλέον η σειρά-έκπληξη που ανακοίνωσε ο Τζώρτζης Ποφάντης είναι το «Ντέρτι» των Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, μια σειρά μυστηρίου και έρωτα που εξελίσσεται τη δεκαετία του ’80.

Συνεχίζοντας την καλή σχέση που έχει ο Ant1 με την Ελληνική μυθοπλασία, έχουν αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς «42ο C», και θα προβληθεί σε δεύτερη προβολή.

Παράλληλα, το 2022 ο AΝΤ1 θα φέρει στις οθόνες μας τα νέα ριάλιτι «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here», «Shark Tank» (ένα διαγωνιστικό ριάλιτι για επιχειρηματικές ιδέες), «Married at First Sight» και «Ninja Warrior Greece».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα