Bachelor 2: Αποχώρηση με κλάματα στην τελετή των ρόδων

Bachelor 2: Αποχώρηση με κλάματα στην τελετή των ρόδων
Οι "νύφες" του Bachelor 2 glomex

Στην τελετή των ρόδων του Bachelor 2 μια υποψήφια "νύφη" αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ριάλιτι του Alpha.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τα κορίτσια του The Bachelor 2 στο επεισόδιο της Παρασκευής (01/10), καθώς τρεις νέες παίκτριες εισέβαλαν στο ριάλιτι, με στόχο να διεκδικήσουν τον Αλέξη Παππά.

Οι τρεις νέες παίκτριες πραγματοποίησαν μια θεαματική είσοδο με ελικόπτερο, με τις υπόλοιπες παίκτριες να μην μπορούν να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους.

Οι κοπέλες, μόλις είδαν το ελικόπτερο, νόμιζαν πως ο Αλέξης τους επιφύλασσε κάποιο ραντεβού έκπληξη, όμως, όταν είδαν τα τρία νέα κορίτσια να πηγαίνουν προς το μέρος τους είχαν μείνει άφωνες.

Ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς φάνηκε να ενθουσιάζεται με την έφοδο των νέων παικτριών, λέγοντας μάλιστα πως ήταν “η πιο ευχάριστη έκπληξη”. ” Έχω μείνει έκπληκτος είναι πανέμορφες”, είπε.

Όταν, δε, οι νέες παίκτριες έφτασαν στη βίλα, άρχισε ο μεγάλος “πόλεμος”, με την “στρατηγό” Ιζαμπέλα, να προχωρά σε άμεση επίθεση…

Μετά τα δράματα, ακολούθησε η τελετή των ρόδων, στο τέλος της οποίας, ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε το όνομα της κοπέλας με την οποία δεν ήρθε τόσο κοντά και θα έπρεπε να εγκαταλείψει το ριάλιτι του Alpha.

Ο λόγος για την Μαριάνθη, η οποία δεν πήρε κόκκινο τριαντάφυλλο. Η αποχώρηση της νεαρής έκανε τα κορίτσια να ξεσπάσουν σε κλάματα, καθώς η Μαριάνθη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στη βίλα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα