Bachelor: Εξοργισμένη η Αθηνά: “Είσαι κλέφτης, μου έκανες κοτόπουλο-μπλοκ”

Bachelor: Εξοργισμένη η Αθηνά: “Είσαι κλέφτης, μου έκανες κοτόπουλο-μπλοκ”
Η 26χρονη Αθηνά του Bachelor 2 glomex

Μεγάλη ένταση στη βίλα του Bachelor για τα "μάτια" του Αλέξη Παππά. Η Αθηνά ξέσπασε στην Έλενα, που της "έκοψε" το ραντεβού με τον εργένη.

Βγήκαν τα “μαχαίρια” στη βίλα του Bachelor, με τα κορίτσια να τσακώνονται για τα “μάτια” του Αλέξη Παππά. Ο ηθοποιός επέλεξε την 26χρονη Αθηνά για το ατομικό ραντεβού και τα κορίτσια αποδοκίμασαν την επιλογή αυτή.

“Σε παρακαλώ μην ‘κόψεις’ το ραντεβού μου”, είπε η influencer Αθηνά, ζητώντας από τα υπόλοιπα κορίτσια να την αφήσουν να βγει ατομικό ραντεβού. Η Έλενα που εξασφάλισε το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης και, επομένως, διατηρούσε το δικαίωμα να διακόψει κάποιο ραντεβού, προβληματίστηκε για το τι θα κάνει.

Και ενώ η Αθηνά είναι έτοιμη να βγει ραντεβού με τον Bachelor, όταν εκείνος επισκέπτεται τη βίλα για να τη συναντήσει η Έλενα ανακοινώνει την ξαφνική απόφασή της να διακόψει το ραντεβού της, Αθηνάς, με την influencer να αντιδρά έντονα…

Όταν, δε, η Έλενα επέστρεψε από την βόλτα της με τον Bachelor, οι παίκτριες αμφισβήτησαν ότι υπήρξε χημεία ανάμεσά τους, με την Αθηνά να την χαρακτηρίζει “κλέφτη”, αφού της έκανε “κοτόπουλο-μπλοκ”, κόβοντας το ραντεβού της με τον Αλέξη…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα