Big Brother 2: Ακόμη μια οικειοθελής αποχώρηση – Ποιος παίκτης βρέθηκε εκτός παιχνιδιού;

Big Brother 2: Ακόμη μια οικειοθελής αποχώρηση – Ποιος παίκτης βρέθηκε εκτός παιχνιδιού;
Big Brother 2 glomex

Την απόφαση να αποχωρήσει και να βρεθεί εκτός Big Brother έλαβε ένας από τους παίκτες του δεύτερου κύκλου. Όσα είπε πριν την έξοδό του από το σπίτι.

Δεν έχουν τέλος οι οικειοθελείς αποχωρήσεις από το σπίτι του Big Brother 2, καθώς μετά την αποχώρηση της Γιώτας Μυλωνά, ακόμη ένας παίκτης αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός παιχνιδιού.

Ο λόγος για τον Στέφανο Νικολό, ο οποίος δεν άντεξε τις συνθήκες του εγκλεισμού και εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (15/9) ο “Μεγάλος Αδερφός” κάλεσε τον 35χρονο παίκτη και εκείνος δήλωσε πως η απόφασή του να αποχωρήσει δεν έχει αλλάξει, έπειτα και από τη συμπλήρωση των 24 ωρών που είχε ως προθεσμία για να αλλάξει γνώμη.

“Η απόφασή μου είναι πως θα αποχωρήσω από το Big Brother. Το μυαλό μου έχει ‘φύγει’ έξω.. ο κυριότερος λόγος που θέλω να αποχωρήσω είναι η σύντροφός μου, η οικογένεια, λίγο απ’ όλα”, δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αμέσως μετά κάλεσε τους συμπαίκτες του για τελευταία φορά ενημερώνοντάς τους για την απόφασή του.

“Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα. Από τον κάθε έναν πήρα διαφορετικά πράγματα, που δεν το περίμενα… Να το ζήσετε όσο γίνεται καλύτερα, ο καλύτερος να κερδίσει και αυτό παλικάρια. Να περνάτε καλά, να έχετε χαμόγελα. Θα σας βλέπω, θα σας καμαρώνω. Να έχετε δύναμη, να είστε όλοι μια γροθιά, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα”, σχολίασε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα