Big Brother: Οργή για το χυδαίο σχόλιο παίκτη για βιασμό

Big Brother: Οργή για το χυδαίο σχόλιο παίκτη για βιασμό

Οργή έχει προκαλέσει η απίστευτη χυδαιότητα συμμετέχοντα στο Big Brother, ο οποίος έφτασε να μιλήσει ακόμη και για βιασμό

Ένα απίστευτα χυδαίο σχόλιο συμμετέχοντα στο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι Big Brother έχει προκαλέσει οργή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

O Αντώνης Αλεξανδρίδης, σε παρέα τριών ανδρών, αναφέρεται με απόλυτα απαξιωτικό για τις γυναίκες τρόπο και φτάνει στο σημείο να μιλάει ακόμη και για βιασμό, ως κάτι απολύτως φυσιολογικό και αποδεκτό.

“Πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο…αλλιώς έχει βιασμό” ακούγεται να λέει, ενώ κανείς από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση δεν φαίνεται να αντιδρά.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα αναπαράγεται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, συνοδευόμενο από σχόλια οργής για τον νεαρό, με τον κόσμο να ζητά την αποπομπή του από το παιχνίδι.

Χρήστης του twitter, μάλιστα, προώθησε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην σύζυγο του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος παρουσιάζει το παιχνίδι, με εκείνη να απαντά ότι έχει ενημερώσει τον παρουσιαστή και εκείνος με την σειρά του την παραγωγή.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version