Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικό το φινάλε της 2ης σεζόν – Ρίγη συγκίνησης στο twitter

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικό το φινάλε της 2ης σεζόν – Ρίγη συγκίνησης στο twitter

Όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της του δεύτερου κύκλου της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Οι θάνατοι δύο αγαπημένων ηρώων, οι συνταρακτικές σκηνές και τα στοιχεία για την τρίτη σεζόν.

Ανατριχιαστικό και άκρως συγκινητικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (03/06) στον ΑΝΤ1.

Μετά από ένα συγκλονιστικό κύκλο, γεμάτο ανατροπές, νέα πρόσωπα, καινούργιες σχέσεις ανάμεσα στους ήρωες, χαρές και λύπες, τα δύο τελευταία επεισόδια ήταν ο κατάλληλος τρόπος για να ολοκληρωθεί. Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς ήταν σαν ταινίες, καθώς γυρίστηκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που περιελάμβανε πολλά εφέ και τεχνικές που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ξανά στις “Άγριες Μέλισσες”.


Στο τελευταίο επεισόδιο, είδαμε το Διαφάνι να βυθίζεται στο πένθος, μετά από τη μεγάλη φωτιά στο χωριό και έπειτα από το σχέδιο της Μυρσίνης, το οποίο έθεσε σε εφαρμογή για να πάρει εκδίκηση από τις αδελφές Σταμίρη. Η καταστροφή συντάραξε το χωριό, ενώ την ίδια στιγμή δύο θάνατοι συγκλόνισαν τόσο τους ήρωες όσο και τους τηλεθεατές. Ο πόνος που προκάλεσαν οι Σεβαστοί ήταν τεράστιος και οι απώλειες ακόμη μεγαλύτερες.


Συγκεκριμένα, είδαμε δύο συνταρακτικές σκηνές θανάτων.

Στη μία, που προβλήθηκε στο προτελευταίο επεισόδιο και συνεχίστηκε στο τελευταίο, η Ανέτ Ρουσώ ξεψύχησε στα χέρια του αδελφού της, του Δούκα Σεβαστού, αφού ήπιε δηλητήριο. Τόσο η Κάτια Δανδουλάκη όσο και ο Λεωνίδας Κακούρης έδωσαν δύο εξαιρετικές ερμηνείες, ενώ ήταν από τις λίγες φορές που ο “κακός” Σεβαστός έγινε συμπαθής από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ήταν μια πραγματικά τραγική φιγούρα.


Από την άλλη, ο Μιλτιάδης Σεβαστός, που βοήθησε και έσωσε τις αδελφές Σταμίρη θυσιάζοντας τον εαυτό του, χάρισε επίσης μια συγκλονιστική ερμηνεία. Αφού επισκέφθηκε λαβωμένος τον αδελφό του, τον Δούκα, και αφού ήρθε αντιμέτωπος με τη νεκρή αδελφή του, την Ανέτ, ο ήρωας αποφάσισε να “παραδοθεί”. Ο Μιλτιάδης πήγε κοντά στο δέντρο όπου βρέθηκε κρεμασμένος ο γιος του, ο Γιάννος, κι εκεί έπεσε νεκρός. Ο θρήνος και οι λυγμοί του μεγάλου του γιου, του Λάμπρου, και της συζύγου του, της Βιολέτας, ήταν πραγματικά ανατριχιαστικοί…


Στη συνέχεια του επεισοδίου, είδαμε τους Σεβαστούς να έχουν μετακομίσει στη Λάρισα, ενώ ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αποφασίζουν να κάνουν μια προσπάθεια για το παιδί τους και να σταματήσουν να το διεκδικούν μέσω των δικαστηρίων. Επίσης, ο Άγγελος και η Σοφούλα παντρεύονται. Τέλος, είδαμε για πρώτη φορά τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τρίτη σεζόν. Ο Μελέτης τον ενημέρωσε για τον θάνατο του αδελφού του κι εκείνος ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση…

“Θα είμαστε καλά, θα είμαστε ευτυχισμένοι, θα είμαστε μαζί. Όπως σου υποσχέθηκα”, αναφέρει ο Λάμπρος στη Λενιώ στο τέλος του επεισοδίου, το οποίο έκλεισε με το φιλί τους.

Άγριες Μέλισσες: Πώς σχολίασε το twitter το τελευταίο επεισόδιο

Τι θα δούμε στην τρίτη σεζόν της σειράς

Στην τρίτη σεζόν θα δούμε την επταετία της Δικτατορίας. Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών και θα είναι φίλα προσκείμενος στη Χούντα. Την ίδια ώρα, ένα αγαπημένο ζευγάρι της σειράς θα αντιδράσει στο καθεστώς και λόγω αριστερών φρονημάτων θα πάρει το δρόμο της εξορίας.

Όσο για τον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος τον περιέγραψε ως εξής: “Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο κακό χαρακτήρα. Είναι χειρότερος από τον Θωμά Κυπραίο και από τον Μάνο Βόσκαρη, γιατί αυτός δεν φαίνεται καθόλου. Οι άλλοι δύο είχαν κάτι ήδη από την εμφάνισή τους. Ο ρόλος του Χειλάκη έχει μια ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, όμορφος, γοητευτικός, αλλά από πίσω κρύβει πάρα πολλά”.

“Όλες οι ιστορίες της δεύτερης σεζόν τελειώνουν εκεί. Κουβαλούν τα τραύματά τους οι ήρωες, βέβαια, αλλά είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή τη σειρά στην τρίτη σεζόν”, συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα