Φάρμα: Τι φοβούνται οι Έλληνες celebrities που θα γίνουν αγρότες

Φάρμα: Τι φοβούνται οι Έλληνες celebrities που θα γίνουν αγρότες
Η Φάρμα Glomex

Οι Στράτος Τζώρτζογλου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Σοφία Παυλίδου, Θανάσης Πάτρας και Μαρία Μιχαλοπούλου μιλούν για τη συμμετοχή τους στη "Φάρμα" του ΑΝΤ1.

Τον Μάρτιο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η “Φάρμα”, το γνωστό ριάλιτι εγκλεισμού που θα αναβιώσει στον ΑΝΤ1.

Ανάμεσα στους Έλληνες celebrities που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι, θα είναι οι ηθοποιοί Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Παυλίδου και Μιχάλης Ιατρόπουλος. Επίσης, θα δούμε τον γνωστό παρουσιαστή Θανάση Πάτρα, την πρώην Survivor Ειρήνη Κολλιδά και την πρώην παίκτρια του GNTM και αγρότισσα, Μαρία Μιχαλοπούλου.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό”, οι συμμετέχοντες αποκάλυψαν τι πιστεύουν ότι θα τους δυσκολέψει περισσότερο στη “Φάρμα”, με την Μαρία Μιχαλοπούλου να λέει: “Τεράστιο “κοντραστ” η μόδα με την αγροτική ζωή. Αυτό που θα με δυσκολέψει περισσότερο, είναι ότι δεν θα έχω την άνεση του ζεστού μπάνιου σε μπανιέρα”.

“Είμαι εκπαιδευμένος στις αγροτικές δουλειές. Αγαπώ τη φύση και την παρακολουθώ από τότε που γεννήθηκα μέχρι σήμερα. Η ζωή είναι πάντα δύσκολη, συνεπώς μακάρι το πρόβλημά μας να ήταν μόνο το χωρίς ρεύμα”, δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ενώ η Σοφία Παυλίδου δήλωσε πως αποφάσισε να μπει στη “Φάρμα” για να έρθει σε επαφή με τη φύση.

“Είμαστε επαρχιώτες. Όταν ήμουν μικρός πήγαινα στο χωριό του πατέρα μου, που δεν είχε ρεύμα. Το κρύο λίγο με φοβίζει, μου θυμίζει τον στρατό, αλλά πιστεύω θα το παλέψω”, είπε ο Θανάσης Πάτρας, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου δήλωσε: “Εκτός από πιρούνι και μαχαίρι, δεν ξέρω να χρησιμοποιώ πριόνια και τέτοια. Το μόνο που θα με δυσκολέψει είναι ότι δεν θα βλέπω τον Αλκιβιάδη μου και το Σοφάκι μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα