Foundation: Το έπος του Ασίμωφ έρχεται στο στο Apple TV – Το εντυπωσιακό τρέιλερ

Foundation: Το έπος του Ασίμωφ έρχεται στο στο Apple TV – Το εντυπωσιακό τρέιλερ
Apple TV+

Το "Foundation" του Ασίμωφ είναι ένα έπος που εξιστορεί την πορεία μιας ομάδας στο μνημειώδες ταξίδι της να σώσει την ανθρωπότητα και να ανοικοδομήσει τον πολιτισμό της εν μέσω της πτώσης της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας.

Η Apple ανακοίνωσε ότι η πρώτη σεζόν της νέας θεαματικής sci-fi σειράς “Foundation” που θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 στην υπηρεσία Apple TV+. Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μνημειώδες έργο του Ισαάκ Ασίμωφ που καθόρισε την εξέλιξη της λογοτεχνείας επιστημονικής φαντασίας και τιμήθηκε με το βραβείο Hugo ως η κορυφαία sci-fi σειρά βιβλίων όλων των εποχών.

Η Apple στη σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το “Foundation” είναι ένα έπος που εξιστορεί την πορεία μιας ομάδας στο μνημειώδες ταξίδι της να σώσει την ανθρωπότητα και να ανοικοδομήσει τον πολιτισμό της εν μέσω της πτώσης της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας.

Foundation: Δείτε το τρέιλερ

Εδικότερα, η σύνοψη της σειράς έχει ως εξής: Όταν ο επαναστάτης Δρ. Hari Seldon προβλέπει την επικείμενη πτώση της Αυτοκρατορίας, αυτός και μια ομάδα πιστών οπαδών επιχειρούν να ιδρύσουν το Foundation σε μια προσπάθεια ανοικοδόμησης και διατήρησης του πολιτισμού. Εξοργισμένοι από τους ισχυρισμούς του Hari, οι κυβερνώντες Cleons – κλόνοι του αυτοκράτορα – φοβούνται ότι η αντίληψη τους για τον γαλαξία εξασθενεί, καθώς αναγκάζονται να υπολογίσουν την πιθανή πραγματικότητα της απώλειας της κληρονομιάς τους μια για πάντα.

Στο Foundation πρωταγωνιστούν οι Jared Harris και Lee Pace, μαζί με τους Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton και Alfred Enoch.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα