GNTM: Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας έδωσε συνέντευξη και έγινε viral

GNTM: Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας έδωσε συνέντευξη και έγινε viral
Glomex

"Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί ήμασταν στο ίδιο ύψος. Μπήκε στο σπίτι 1.77 κι έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει πάρει 2-3 πόντους ακόμα", ανέφερε ο σύντροφος της Άννας Μαρίας.

Άννα Μαρία Ηλιάδου μαζί με Κάτια Ταραμπάνκο αναδείχθηκαν οι νικήτριες του GNTM 2 στον μεγάλο τελικό που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης.

Όταν στον τελικό του ριάλιτι μόδας οι φιναλίστ πόζαραν με τους συντρόφους τους, η Άννα Μαρία και το αγόρι της, ο Τάσος Ιωαννίδης, τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα λόγω της διαφοράς ύψους. Ο Τάσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” για το γεγονός.

“Είμαστε πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Χαίρομαι πάρα πολύ που κέρδισε η Άννα Μαρία. Την κοιτάω και λιώνω από την πρώτη στιγμή και για πάντα νομίζω θα γίνεται αυτό το πράγμα”, ανέφερε ο σύντροφος του μοντέλου.

“Ασχολούμαι με την οικογενειακή επιχείρηση, έχουμε μάντρες με συστήματα δόμησης, νοικιάζουμε σπίτια. Έχω κάνει ένα μικρό διαλειμματάκι λόγω της Άννας Μαρίας. Βοήθαγε και η Άννα Μαρία στη μάντρα. Πάντα προέχει η δουλειά. Η Άννα Μαρία τα τελευταία χρόνια αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Μου έλειπε πάρα πολύ, στεναχώρια φουλ και κλάμα. Την καμάρωνα από την τηλεόραση, ήμουν πολύ περήφανος για εκείνη”, παραδέχθηκε με συγκίνηση.

“Όταν με πήραν τηλέφωνο για να πάω στον τελικό, έλεγα λες να στεναχωρηθεί αν δεν πάω και πήρα την απόφαση να πάω. Δεν έχω καμία σχέση με αυτά και ούτε θέλω να έχω”.

“Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί ήμασταν στο ίδιο ύψος. Μπήκε στο σπίτι 1.77 κι έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει πάρει 2-3 πόντους ακόμα. Έχει ψηλώσει”, ανέφερε ο Τάσος Ιωαννίδης.

“Τσακωνόμαστε πάρα πολύ.

Εγώ ζηλεύω”, παραδέχτηκε.

“Θέλω να είναι ευτυχισμένη δίπλα μου”, κατέληξε, μιλώντας για την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα