Greece’s Next Top Model: Γιατί οι κριτές διάλεξαν να γίνουν δυο αποχωρήσεις αντί για μία

Greece’s Next Top Model: Γιατί οι κριτές διάλεξαν να γίνουν δυο αποχωρήσεις αντί για μία

Με κακούς οιωνούς ξεκίνησε η διαμονή των διαγωνιζόμενων στο σπίτι του Next Top Model: Δύο αποχωρήσεις, δάκρυα και μια Βίκυ Καγιά να μιλά για άφωνα και άψυχα μοντέλα.

Ένταση, απογοήτευση τόσο από τη μεριά των κριτών όσο και των παικτριών, δάκρυα αλλά και θυμός κυριάρχησαν κατά τη χθεσινή πρώτη διαδικασία αποχώρησης στο Greece’s Next Top Model.

Η δοκιμασία – φωτογράφιση της εβδομάδας προϋπέθετε οι διαγωνιζόμενες να βυθιστούν φορώντας πολύχρωμα φορέματα σε μια πισίνα και να ποζάρουν στον φακό σαν “λουλούδια”. Μία από τις κοπέλες, ωστόσο, η Σοφία Ζαχαριάδου, λόγω μιας τραυματικής εμπειρίας που είχε στο παρελθόν, δεν μπόρεσε να βουτήξει στο νερό, με αποτέλεσμα να μην έχει να δείξει κάποια φωτογραφία στους κριτές.

Οι Βίκυ Καγιά, Ηλιάννα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτη και Δημήτρης Σκουλός αποφάσισαν ότι δεν θα ήταν δίκαιο για τα υπόλοιπα κορίτσια να παραμείνει η Ζαχαριάδου στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να είναι η πρώτη που αποχώρησε. Αντί ωστόσο να σταματήσει εκεί η διαδικασία, οι τέσσερις κριτές έκριναν ότι πρέπει να αποχωρήσει και άλλη μια κοπέλα, αυτή με τη χειρότερη φωτογραφία.

Η Αγάπη Olagbegi, η Ειρήνη Καζαριάν και η Ιωάννα Δεσύλλα ήταν οι τρεις παίκτριες που είχαν το χειρότερο αποτέλεσμα στην υποβρύχια φωτογράφιση. Παρόλο που η Αγάπη δεν ήταν καθόλου καλή, όπως είπε η Βίκυ Καγιά οι κριτές αποφάσισαν να την κρατήσουν στον διαγωνισμό, το ίδιο και την Καζαριάν. Τα βέλη του μοντέλου-παρουσιάστριας “στόχευσαν” τη Δεσύλλα: «Ιωάννα σου έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι θέλουμε να δούμε πάθος. Παρόλο που είσαι επαγγελματίας μοντέλο πάντα κάνεις πίσω» σχολίασε η Καγιά και όταν ανακοίνωσε την απόφαση των κριτών να φύγει η Ιωάννα πρόσθεσε: «Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να έχω μπροστά μου ένα άφωνο και άψυχο μοντέλο».

«Θεωρώ ότι σαν επαγγελματίας μοντέλο έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου και δεν μπορούν να με κρίνουν από μια φωτογραφία που δεν ήμουν εγώ. Ούτε για τα μαλλιά. Εγώ φταίω; Τι να κάνω να κρατάω τα μαλλιά μου πίσω ή να γίνω και κομμώτρια; Δεν περίμενα να διώξουν δύο ιδιαίτερα πρόσωπα. Θα αναφέρω και τη Σοφία γιατί νιώθω ότι είμαστε δυο πρόσωπα που θα μπορούσαμε να φτάσουμε τελικό. Κι ας φανώ και ψώνιο», σχολίασε η Ιωάννα Δεσύλλα για την απόφαση των κριτών να αποχωρήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα