Η Φάρμα: Ο Τζώρτζογλου έπαθε Νίκολσον στη Λάμψη, φορώντας γούνα

Η Φάρμα: Ο Τζώρτζογλου έπαθε Νίκολσον στη Λάμψη, φορώντας γούνα
Ο Στράτος Τζώρτζογλου ξέσπασε στη Φάρμα glomex

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πλησίασε γεμάτος οργή τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, αρχίζοντας να του φωνάζει, ενώ την ίδια ώρα κρατούσε ένα σκεπάρνι και φορούσε γούνα.

Σε μεγάλη ένταση βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της Φάρμας, ξεσπώντας κατά του Μιχάλη Ιατρόπουλου, στη διάρκεια εργασιών στο αγρόκτημα.

Για ακόμη μια φορά, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στο επίκεντρο των εντάσεων, τονίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να του λέει τι να κάνει, με τρόπο μάλιστα προσβλητικό, όπως τόνισε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έκανε παρατηρήσεις στον Στράτο Τζώρτζογλου σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκε για μια κατασκευή. Ο γνωστός ηθοποιός πλησίασε γεμάτος οργή τον συμπαίκτη του, αρχίζοντας να φωνάζει, ενώ την ίδια ώρα κρατούσε ένα σκεπάρνι και φορούσε γούνα.

“Ο τρόπος που θα ειπωθεί κάτι έχει μεγάλη σημασία για τη διαβίωσή μας. Εγώ θα το θέσω ως θέμα και σηκώνομαι και φεύγω. Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα, ντύνομαι κι έφυγα. Τέλος και θα το πω και στον Σάκη. Εγώ δεν ήρθα για να με προσβάλει κανείς εδώ. Κανείς δεν με έχει προσβάλει στη ζωή μου. Αν αρχίσουμε να προσβάλουμε ο ένας τον άλλο εδώ μέσα, θα γίνει χάος. Αν δεν ξέρουν την ιστορία μου να ξεστραβωθούν οι αγράμματοι να μάθουν. Παραγνωριστήκαμε. Με ευγένεια, δεν είμαι δούλος κανενός”, είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Η Φάρμα: Το άγριο ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα