Ηλίας Μπόγδανος: Όταν ο παίκτης του Survivor μπήκε σε ΜΕΘ

Ηλίας Μπόγδανος: Όταν ο παίκτης του Survivor μπήκε σε ΜΕΘ
Ο Ηλίας Μπόγδανος του Survivor 4 glomex

Ένα σοβαρό ατύχημα που είχε ο Ηλίας Μπόγδανος πριν από μερικά χρόνια και το οποίο "σημάδεψε" το σώμα και τη σκέψη του αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day.

Εκτενές αφιέρωμα στην προσωπικότητα και τη ζωή του Ηλία Μπόγδανου έκανε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή “Happy Day”, αποκαλύπτοντας χαρακτηριστικά και πτυχές από την προ Survivor καθημερινότητα του τραγουδιστή των Inco και νυν παίκτη των κόκκινων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ μάλιστα, όπου μιλούν και αρκετοί φίλοι του ενώ γίνεται αναφορά και στη σχέση του Ηλία Μπόγδανου με τους Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα, αποκαλύπτεται και ένα ατύχημα που είχε πριν από μερικά χρόνια ο τραγουδιστής, με αποτέλεσμα την εισαγωγή και νοσηλεία του στην εντατική.

Συγκεκριμένα, ήταν ένα ατύχημα με τη μηχανή που οδηγούσε, με τον ίδιο να δηλώνει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως αυτό συνέβη όταν “ένας κύριος είχε περάσει με κόκκινο”. Είχα μπει στην εντατική για αρκετό καιρό και όταν συνήλθα σκέφτηκα ‘γιατί να σκάμε’; Έχουμε την υγεία μας και είμαστε καλά”.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, το τροχαίο τού άφησε και μία τεράστια ουλή στο μπροστινό μέρος του κορμιού του.

Δείτε το αφιέρωμα στον Ηλία Μπόγδανο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα