Κάνε ότι κοιμάσαι: Καθήλωσαν τα πρώτα επεισόδια του Β’ κύκλου – Αποθέωση στο Twitter

Κάνε ότι κοιμάσαι: Καθήλωσαν τα πρώτα επεισόδια του Β’ κύκλου – Αποθέωση στο Twitter

Δυναμικό ξεκίνημα για τη σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ". Με την ολοκλήρωση των δύο πρώτων επεισοδίων, οι τηλεθεατές έμειναν συγκλονισμένοι και ανυπομονούν για τη συνέχεια.

Δυναμικό come-back έκανε η ψυχολογική σειρά μυστηρίου “Κάνε ότι κοιμάσαι” της ΕΡΤ, που επέστρεψε με τον δεύτερο κύκλο της, κάνοντας πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (11/09).

Η δραματική σειρά που καθήλωσε πέρυσι το τηλεοπτικό κοινό, ξεκίνησε με πολύ σασπένς, “αιχμαλωτίζοντας” τους τηλεθεατές από τις πρώτες σκηνές της. Μέχρι στιγμής, προβλήθηκαν τα δύο πρώτα επεισόδια, τα οποία φέτος θα προβάλλονται χωριστά κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45 στην ΕΡΤ1 (σε αντίθεση με την προηγούμενη σεζόν που το επεισόδιο ήταν διπλό).

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η σειρά κατέκτησε μια σπουδαία διάκριση, αφού το “Κάνε ότι κοιμάσαι” απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς στα “Seoul International Drama Awards”, τον θεσμό που βραβεύει διεθνώς μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές. Διαγωνίστηκε ανάμεσα σε 344 συμμετοχές από 44 χώρες, παίρνοντας το πρώτο βραβείο.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τα σχόλια του Twitter για τα πρώτα επεισόδια

Τα δύο πρώτα επεισόδια άρεσαν στους τηλεθεατές, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν πως ο Β’ κύκλος της σειράς δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον Α’, καθώς είναι εξίσου συναρπαστικός και ανατρεπτικός. Τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στο καστ, έκαναν κατευθείαν αίσθηση, ενώ όλοι φαίνονται ιδιαίτερα ανυπόμονοι για τη συνέχεια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα