Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor – “Σημασία έχει να σηκωθείς πιο δυνατή”

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor – “Σημασία έχει να σηκωθείς πιο δυνατή”
Μαριαλένα Ρουμελιώτη ΣΚΑΙ

Λίγες μέρες μετά τον τελικό του Survivor All Star και τη νίκη του Σάκη Κατσούλη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram σχετικά με τη συμμετοχή της. Τι έγραψε.

Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη βδομάδα το Survivor All Star, με τον Σάκη Κατσούλη να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής του πασίγνωστου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μπορεί να μην κατάφερε να έχει μια θέση στον τελικό, καθώς βγήκε εκτός ανταγωνισμού στον ημιτελικό, ωστόσο, έδωσε το “παρών”, στηρίζοντας τον σύντροφό της.

Είμαι τρελαμένη πραγματικά. Τρεις ώρες μέχρι να βγει το αποτέλεσμα έτρεμα στην κυριολεξία. Ήξερα ότι θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτόν τον άνθρωπο γιατί το άξιζε και ξέρω πόσο πολύ το ήθελε. Όταν τον πήρα αγκαλιά, του είπα ότι τον λατρεύω και ότι τον αγαπάω. Και μου είπε ότι τα καταφέραμε” ήταν τα πρώτα της λόγια μετά από τη νίκη του Σάκη Κατσούλη στο Άλσος Γαλατσίου, όπου πραγματοποιήθηκε ο τελικός.

Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Τις μέρες που ακολούθησαν, η νεαρή γυμνάστρια επικοινώνησε μέσω stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς τις φίλους, ωστόσο, την Κυριακή (16/07) προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση σχετικά με τη συμμετοχή της στο φετινό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της που την δείχνουν στους στίβους μάχης του Survivor All Star και έγραψε:

“Άλλο ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του… ένα ταξίδι με πολλές δυσκολίες και εμπόδια και είμαι πολύ περήφανη που τα ξεπέρασα και έφτασα μέχρι το τέλος! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλο αυτό τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και δεν έπαψε να μας πιστεύει ούτε λεπτό!

Υ.Γ. Σημασία στην ζωή δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις, σημασία έχει να σηκωθείς πιο δυνατή… αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω!”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα