MasterChef: “Παγωμάρα” στο πλατό – Οι κριτές έφτυσαν το φαγητό παίκτη

MasterChef: “Παγωμάρα” στο πλατό – Οι κριτές έφτυσαν το φαγητό παίκτη
MasterChef 6 Youtube / @MasterChef Greece

Πολύ κακή ήταν η προσπάθεια του Στέφανου στο Τεστ Δημιουργικότητας του MasterChef 6. Οι κριτές δεν άντεξαν να φάνε το πιάτο και το έφτυσαν. "Κατσάδα" από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ένα άβολο περιστατικό σημειώθηκε στο MasterChef 6 το βράδυ της Δευτέρας (21/02) στο Star, κατά τη διάρκεια του Τεστ Δημιουργικότητας.

Ο Μάριος ως νικητής του Mystery Box, όρισε ποιος διαγωνιζόμενος θα έπαιρνε τρεις, ποιος πέντε και ποιος οκτώ κονσέρβες για να φτιάξει ένα ευφάνταστο πιάτο. Κάποιες προσπάθειες ήταν καλές, κάποιες μέτριες και κάποιες πολύ κακές, όπως εκείνη του Στέφανου.

Οι κριτές, προτού δοκιμάσουν το πιάτο του Στέφανου, του έκαναν παρατηρήσεις για το γεγονός ότι φαινόταν να υπάρχουν καμένα κομμάτια. Όταν δοκίμασαν, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο άβολα, αφού τόσο ο Πάνος Ιωαννίδης όσο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν κατάφεραν να καταπιούν το φαγητό, πήραν μία χαρτοπετσέτα και το έφτυσαν.

“Θεωρώ πολύ άσχημο το γεγονός να βλέπεις καμένα σκόρδα και να τα βάζεις μέσα στο πιάτο. Έχεις κόψει λίγο κρεμμύδι, το οποίο είναι ωμό. Τέσσερις φέτες ωμό κρεμμύδι. Αυτό εδώ θα είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν τρώγεται. Εκ των προτέρων λέω ότι αυτό θα είναι η πρώτη περίπτωση προτεινόμενου για σήμερα”, είπε στον παίκτη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

“Εγώ μέσα μου εκείνη την ώρα είχα πάθει πλάκα. Δεν περίμενα τέτοια σχόλια. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου”, είπε ο Κύπριος παίκτης στην κάμερα του MasterChef 6, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους κριτές.

MasterChef 6: Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα