MasterChef: Το επικό τρολάρισμα Κουτσόπουλου για τα ρούχα του Κοντιζά

Διαβάζεται σε 2'
MasterChef
MasterChef YouTube

Άφθονο γέλιο προκάλεσαν τα πειράγματα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Σωτήρη Κοντιζά για τις ενδυματολογικές επιλογές του γνωστού σεφ στο MasterChef 2024.

Μία ακόμη σπαρταριστή τηλεοπτική στιγμή, η οποία σίγουρα θα βρίσκεται στο απολογιστικό βίντεο με τις πιο αστείες στιγμές των κριτών, χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό του MasterChef ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς στο επεισόδιο της Παρασκευής (29/03).

Η γλυκιά εβδομάδα ολοκληρώθηκε και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν στο πλατό φορώντας τις μαύρες ποδιές τους για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής, όμως ο “θείος Λεωνίδας” είχε διάθεση για πειράγματα και σχόλια ενδυματολογικής φύσης.

Ο γνωστός σεφ συνομίλησε με τους παίκτες που βρίσκονταν στον εξώστη, λέγοντας πως όλοι είναι ενδυματολογικά αδιάφοροι εκτός από τον Κούρτογλου, ο οποίος σύμφωνα με τον κριτή, “ντύθηκε τσιλιαδόρος του Γαρδέλη πριν μπει στο διάσημο μπιλιαρδάδικο να πει ‘με θυμάσαι ρε….;””.

“Στόχος” του έγινε όμως και ο συνάδελφος και φίλος του Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος επέστρεψε στον διαγωνισμό μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας και τα ρούχα του δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ενδυματολογικά προκλητικός, είχε πάει να κάνει δοκιμαστικά σε ένα τσίρκο ανιματέρ. Και μόλις τελειώσει η δοκιμασία, θα προσπαθήσει να εξαφανίσει τον σκηνοθέτη! Χειροκρότημα”, είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά και τους υπόλοιπους παίκτες να ξεσπούν σε γέλια.

MasterChef: Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα