Ματίνα Παγώνη: Δέχθηκε πρόταση για το Dancing With The Stars;

Ματίνα Παγώνη: Δέχθηκε πρόταση για το Dancing With The Stars;
Η Ματίνα Παγώνη. Φωτο αρχείου. youtube

Θα δούμε τη Ματίνα Παγώνη να δοκιμάζει τις δυνάμεις της στον χορό στον επόμενο κύκλο του Dancing With The Stars;

Το Dancing With The Stars επιστρέφει στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Star με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να δούμε πολλές ανατροπές όσον αφορά τους συμμετέχοντες.

Ήδη τα πρώτα ονόματα που έχουν δεχθεί πρόταση για τον νέο κύκλο του show χορού είδαν το φως της δημοσιότητας και οι άνθρωποι του Star ξέρουν καλά πώς να κάνουν το νέο τους πρόγραμμα να ξεχωρίσει, αν κρίνουμε από τα πρόσωπα που έχουν προσεγγίσει.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» της Τρίτης, ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν δεχθεί πρόταση είναι ο νικητής του MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης, ο πολίστας Γιώργος Αφρουδάκης, ο Κώστας Καραγκούνης και τέλος, η Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε πως επικοινώνησε μαζί της όμως η ίδια δεν διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε την είδηση.

Η Ματίνα Παγώνη είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί στη συνείδηση του κόσμου με την περίοδο του κορονοϊού και οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις τον τελευταίο χρόνο είναι παραπάνω από συχνές, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι δηλώσεις της έχουν γίνει viral.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα