Νικόλ και Παναγιώτης μετά το Bachelor: Η απόσταση, η ανθοδέσμη και το μονόπετρο

Νικόλ και Παναγιώτης μετά το Bachelor: Η απόσταση, η ανθοδέσμη και το μονόπετρο
Νικόλ και Παναγιώτης alpha tv

Το νέο έτος βρήκε χωριστά τη Νικόλ και τον αγαπημένο της "Bachelor". Για το λόγο αυτό, ο Παναγιώτης της ετοίμασε μια συγκινητική έκπληξη.

Τι κι αν το 2021 τους βρήκε χώρια, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και είναι η Νικόλ Τσομπανίδου είναι μαζί και είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Η Νικόλ, καθώς βρίσκεται αυτό το διάστημα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις γιορτές με τους δικούς της, είναι μακριά από την αγκαλιά του αγαπημένου της “Bachelor”, αλλά η αγάπη απόσταση δεν κοιτά.

Για αυτό το λόγο, ο Παναγιώτης ετοίμασε μια έκπληξη στην αγαπημένη του. Συγκεκριμένα, της αγόρασε μια τεράστια ανθοδέσμη και της την έστειλε στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη!

Μάλιστα, στη φωτογραφία η 21χρονη τσιρλίντερ φορά το μονόπετρο που ο Παναγιώτης της χάρισε στον τελικό του ριάλιτι αγάπης του Alpha.

Η ίδια ανήρτησε ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ανθοδέσμη που της έστειλε Παναγιώτης, στην οποία μας δείχνει ξανά το μονόπετρο του τελικού, επιβεβαιώνοντας πως είναι ακόμη μαζί, παρά τις φήμες περί χωρισμού.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα