Νικόλας Αγόρου: Έλεγαν “είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες, επαγγελματίες ψεύτες”

Νικόλας Αγόρου: Έλεγαν “είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες, επαγγελματίες ψεύτες”
Νικόλας Αγόρου Glomex

Για την αποχώρησή του από το Survivor All Star, αλλά και τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε ο Νικόλας Αγόρου. Οι λόγοι που μπήκε στο παιχνίδι και η ζωή του στην Κόνιτσα.

Στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά φιλοξενήθηκε χθες, Τετάρτη (10/05), ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor All Star τις προηγούμενες μέρες.

Ο 31χρονος πρώην παίκτης του Survivor, που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό, μίλησε στην απόφασή του να μείνει στην επαρχία, στους λόγους που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και σε όσα έζησε εκεί.

Μένω εκτός Αθηνών, βρίσκομαι στην Κόνιτσα. Εκεί ασχολούμαι με την γεωργία μαζί με έναν φίλο μου. Προσπαθώ να είμαι κοντά στον Θεό και όλα από εκεί ξεκινάνε και πας βήμα βήμα, σε οδηγεί και είσαι ευτυχισμένος και με το τίποτα. Θαυμάζω αυτούς που ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και μπορούν να διαχειριστούν όλο αυτό που συμβαίνει. Το επέλεξα γιατί δεν ήθελα να είμαι μακριά από την μητέρα μου και την οικογένειά μου. Συνέβη και ένα δυσάρεστο γεγονός, έφυγε από την ζωή ο πατέρας μου και έτσι πήρα αυτή την απόφαση είπε αρχικά ο Νικόλας Αγόρου.

Στο παιχνίδι ο καθένας μας έχει τον δικό του σταυρό, αλλά εγώ πήγα ξεκάθαρα για τα χρήματα. Η τηλεόραση είναι ζόρικο πράγμα, εγώ απέχω από όλα αυτά και δεν μου αρέσουν καθόλου. Θυμάμαι έντονα την πρώτη μου μέρα εκεί αλλά και την τελευταία, γιατί ήθελα να φύγω. Ήθελα να το κάνω για την οικογένειά μου, ήταν πολύ σημαντικό αυτό για εμένα”, ανέφερε ο πρώην παίκτης.

Σχετικά με τις ίντριγκες και τις στρατηγικές που υπάρχουν στο παιχνίδι, ο Νικόλας Αγόρου είπε: “Υπάρχει πολλή ανθρωποφαγία, άσχημα πράγματα. Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, αλλά όταν πας εκεί και βλέπεις τόση τοξικότητα δεν γίνεται να μην επηρεαστείς. Δεν είμαι παίκτης ριάλιτι, λέω μόνο αυτά που έχω ζήσει”.

Εγώ δεν μπορούσα να κάνω παρέα με ανθρώπους που έλεγαν “είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες, είμαστε επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι, είμαστε επαγγελματίες ηθοποιοί, επαγγελματίες ψεύτες”, δεν έχω τι να πω με αυτούς τους ανθρώπους πια. Ήταν άτομα και από τις δύο ομάδες που το έλεγαν. Όλα τα καλά γίνονται πίσω από τις κουρτίνες”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Αγόρου.

“Ζορίστηκα, αλλά θεωρώ ότι βγήκα πολύ δυνατός από όλο αυτό”, κατέληξε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version