Νίκος Μουτσινάς: Παρέλαση αστέρων στην τελευταία εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι”

Νίκος Μουτσινάς: Παρέλαση αστέρων στην τελευταία εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι”
Νίκος Μουτσινάς Instagram / @nikosmoutsinas

Ένα πάρτι στήθηκε στο πλατό του "Καλό Μεσημεράκι" το οποίο έριξε αυλαία το απόγευμα της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ζέτα Μακρυπούλια, Καλομοίρα και Josephine βρέθηκαν στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά.

Φινάλε έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (01/07) το “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και όπως κάθε χρόνο ο παρουσιαστής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, υποδεχόμενος τον έναν μετά τον άλλο, τους εκπροσώπους της ελληνικής showbiz αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα που παρελαύνουν καθημερινά μέσα από τη “χρυσή τηλεόραση”.

Με καλοκαιρινή διάθεση και εκφράζοντας την επιθυμία να επιστρέψει στη μικρή οθόνη τον ερχόμενο Νοέμβριο και όχι τον Σεπτέμβριο, όπως επιστρέφουν τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα, ο γνωστός παρουσιαστής δεν πρόλαβε να “πάρει ανάσα”, καθώς οι εκπλήξεις ήταν απανωτές και οι τηλεοπτικοί αστέρες -και όχι μόνο- βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους Νικόλα.

Μεταξύ αυτών, η Καλομοίρα η οποία έκανε μία εκρηκτική και σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση α λα Eurovision, καθώς εμφανίστηκε ερμηνεύοντας το τραγούδι “SloMo”, με το οποίο η Ισπανίδα Chanel εκπροσώπησε τη χώρα της στη φετινή Eurovision.

Η καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το φινάλε της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά και μετά από μία μικρή συνέντευξη, το πλατό του “Καλό Μεσημεράκι” μετατράπηκε σε “Ρουκ Ζουκ” με την παρουσιάστρια να παίρνει τα ηνία και όλη την ομάδα της εκπομπής να παίζει το γνωστο τηλεοπτικό παιχνίδι.

Για το τέλος, η Josephine ανέλαβε να κλείσει μουσικά την εκπομπή και ξεσήκωσε με τις επιτυχίες της κοινό και τηλεθεατές.

Νίκος Μουτσινάς: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του παρουσιαστή

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version