Ο Μάρκος Σεφερλής “διώχνει” από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 το YFSF

Ο Μάρκος Σεφερλής “διώχνει” από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 το YFSF
Ο Μάρκος Σεφερλής στο After Dark Glomex

Το YFSF παίρνει αναβολή μέχρι το 2021 και στη θέση του θα προβάλλεται ένα νέο, σατιρικό και προσαρμοσμένο στην εποχή του κορονοϊού σόου του Μάρκου Σεφερλή.

Αναβολή μέχρι το 2021 παίρνει το σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, το οποίο φαίνεται πως “κόπηκε” και αντικαθίσταται από το σόου του Μάρκου Σεφερλή. Τη διακοπή του YFSF επιβεβαίωσε και η παρουσιάστριά του Μαρία Μπεκατώρου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να βάλει μια άνω τελεία στο σόου μεταμφιέσεων επειδή τόσο τα γυρίσματα, όσο και οι προετοιμασίες θέλουν πολύ κόσμο, και υπό τις τρέχουσες συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να βγει στον «αέρα» τον Σεπτέμβριο όπως ήταν προγραμματισμένο.

Στη θέση του θα προβάλλεται κάθε Κυριακή ένα νέο, σατιρικό σόου με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή, το οποίο θα προσαρμοστεί στην εποχή του κορονοϊού. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το κανάλι έχει ζητήσει από τον κωμικό ηθοποιό να περιορίσει την παρουσία του κοινού στο στούντιο, και να μη συμμετέχουν πολλά πρόσωπα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version